Sedežna garnitura v dnevni sobi
Sedežne garniture

Kvalitetne in elegantno izdelane sedežne garniture podjetja Maros

Sedežne garniture so skoraj večen del pohištva v dnevni sobi. Prav zaradi tega je pomembno da izberemo kvalitetno izdelano sedežno. Pomembno pa je tudi, da izberemo pravi izgled, ki nam bo všeč tudi po več letih uporabe in se ga ne bomo naveličali. Podjetje Maros nam v njihovi ponudbi nudi moderne sedežne garniture, ki izhajajo izpod rok priznanih proizvajalcev in se same hvalijo z izredno kakovostjo in izredno dobro izvršenim izgledom. Ponujajo nam sedežne iz različnih materialov, oblik in barv. Tako lahko v veliki ponudbi sedežnih garnitur izberemo tisto, ki bo dodala piko na i našemu prostoru.

 

Materiali iz katerih so izdelane sedežne garniture

Pri podjetju nam ponujajo dve vrsti materiala iz katerega je lahko izdelana sedežna. Prvi, zelo pogost, je usnje. Usnjene sedežne garniture so zelo popularne predvsem zaradi enostavnih in ravnih linij, ki se zelo lepo podajo enostavnim, modernim in elegantnim prostorom. Barvo usnja lahko izbiramo po naših željah. Prav tako pa lahko izbiramo barvo sedežne garniture, ki je izdelana iz blaga. Blago je material, ki se zelo dobro obnese skupaj z vsakodnevno uporabo sedežne. Sedežna oblečena v blago je tako bolj domačega, toplega videza in idealna za preživljanje časa na njej. V ponudbi podjetja Maros imamo res veliko izbiro barv tekstila oziroma blaga za sedežne garniture.

 

Modeli sedežne garniture in različne postavitve sedežne

Kotna sedežnaSedežne pa se seveda ne razlikujejo zgolj po barvi in materialu, temveč tudi po obliki in postavitvi. Tako nam ponujajo kotne sedežne garniture, sedežne v obliki L in U, ter spremenljive sedežne. Pri mnogih modelih lahko sestavljamo različne dele sedežne in tako dobimo unikatno in po želji izdelano sedežno. Prav tako nam podjetje pomaga pri izbiri prave sedežne, ki bo po dimenziji in željah sodila v naš dnevni prostor.

Zraven različnih lastnosti, pa si lahko sami izberemo tudi tako sedežno, ki bo imela različne lastnosti. Sedežna ima lahko vgrajeno ležišče, ki ga prilagodimo le s klikom na gumb oziroma stikalo. Prav tako pa lahko ima sedežna garnitura naslonjalo za roke in glavo. Z naslonjali poskrbimo za udobnost med poležavanjem ali zgolj sedenjem na zofi oziroma sedežni.

Sedežne garniture priznanih proizvajalcev nam tako skupaj nudijo zelo lep izgled, povežejo prostor, so v vsakodnevni uporabi in hkrati z nami živijo kar nekaj let. Pri sedežni garnituri je pomembno ravno to, da je odporna in se z leti ne slabša. Tako bo naša sedežna ohranila izgled in udobje vrsto let, ter poskrbela za nemoteno uživanje.