Alu vhodna vrata
Vhodna vrata Vrata

Moderna vhodna vrata iz aluminija povsem po vaših merah

Alu vhodna vrata v neprekosljivi eleganci in sodobnem dizajnu nudijo inovativne oblike z modeli vhodov, ki pritegnejo pozornost. Aluminijasta vhodna vrata po meri so rezultat tehnoloških rešitev, ki poleg različnih barv, površinskih obdelav in želenih dimenzij nudijo tudi veliko mero udobja z elegantno skritimi ročaji in bralnikom prstnih odtisov. Moderna vhodna vrata iz aluminija v enokrilni izvedbi so izdelana v drznem ali subtilnem dizajnu, zato se podajo tako v tradicionalno zasnovane hiše kot v objekte z minimalistično in sodobno arhitekturo. Alu vhodna vrata nudijo široko paleto izbire med različnimi potezali in elektronskimi sistemi zaklepanja, zato zagotavljajo varnostne rešitve po meri vsakega doma. V vhodna vrata po meri pa je mogoče vgraditi tudi diskretno razsvetljavo na mestih, kjer jo najbolj potrebujete. Z razsvetljavo pa je mogoče tudi elektronsko upravljati. Estetsko dovršena in moderna vhodna vrata so ročno izdelana, pri čemer se v dimenzijah, barvah, dodatkih in drugih elementih lahko povsem prilagodijo vašim željam, potrebam, okusu in arhitekturnem stilu vašega doma.

Trpežna vhodna vrata iz aluminija z dolgo življenjsko dobo

Ker so alu vhodna vrata izdelana iz enega samega kompaktnega materiala in brez primesi, so zato tudi močna, vzdržljiva in odporna na različne škodljive vplive. Vhodna vrata iz aluminija vzdržijo in odlično prenašajo močne UV žarke, vlago, plesen in rjo oziroma so odporna proti koroziji. Tako so alu vhodna vrata iz močne kovinske konstrukcije primerna tudi za montažo v hiše, ki se nahajajo na deževnih in mrzlih območjih ali pa območjih z visokimi temperaturami. Prednost aluminijastih modernih vhodnih vrat je tudi v tem, da se moč in obstojnost aluminija poveča pri nizkih temperaturah, v primerjavi z drugimi jekli, ki postanejo v teh pogojih bolj krhki. Vhodna vrata po meri z aluminijem so nepremagljiva v boju z različnimi vremenskimi razmerami in drugimi dejavniki, ki lahko povzročijo poškodbe. Aluminijasta vhodna vrata lahko obogatite po vaših željah. Pogoste izbire strank so potezala, digitalna kukala, črno kaljeno steklo ali varnostno steklo, lesni dekor in tudi čedalje bolj zaželjen čitalec prstnih odtisov.

Alu vhodna vrata črna

Moderna vhodna vrata z elegantnimi in obstojnimi barvnimi premazi

Alu vhodna vrata podjetja Delutech imajo na površini eleganten barvni premaz, pri čemer so profili vhodov praškasto barvani in nato dodatno obdelani z lahkimi laki. Praškasto lakiranje je dolgo obstojno in hkrati ekološko, v primerjavi z anodiziranimi premazi. Pri tem imajo vhodna vrata iz aluminija takšno strukturo profila, ki omogoča nanašanje različnih barv, premazov, lesenih in teksturiranih detajlov po izbiri, glede na želen slog in barvno kombinacijo z drugimi elementi ali dodatki. Aluminijasta vhodna vrata po meri so barvana in lakirana s sodobnimi postopki in najboljšimi laki, zato imajo barve na podlagi profila tudi dolgo življenjsko dobo. To zagotavlja, da alu vhodna vrata ni potrebno naknadno barvati, saj prvotno nanešene barve in laki ne izgubijo sijaja, pri čemer se plasti barve ne krušijo iz podlage. Tudi moderna vhodna vrata v občutljivih temnih barvah, kot je antracitno črna in siva, ne izgubijo prvotnega sijaja in odtenka, tudi po več kot desetih letih od nakupa.

Enokrilna vhodna vrata po meri

Podjetje Delutech izdeluje aluminijasta vhodna vrata po meri vašega doma.  Ne glede na različne dimenzije, alu vhodna vrata ohranjajo funkcionalnost, udobje, stabilnost in sodoben dizajn. Pri tem moderna vhodna vrata tudi v največjih dimenzijah nudijo optimalno mero zanesljivosti in stabilnosti, saj je aluminij zelo lahek material, v primerjavi z gostoto drugih jeklenih materialov. Alu vhodna vrata so lahko izdelana v dimenzijah brez velikostnih omejitev po širini in dolžini, saj so aluminijasti profili zelo tanki, a hkrati dovolj močni, da vzdržijo tudi večje konstrukcije. Vhodna vrata po meri je mogoče enostavno izdelati v večjih izvedbah tudi zato, ker je upogljiv aluminij lahek za obdelavo, pri tem pa ima velik koeficient linearnega raztezanja.

Vhodna vrata bela

Vhodna vrata – Ljubljana prodajni salon s široko ponudbo različnih kolekcij

Preglejte katalog na spletni strani in obiščite prodajni salon za vhodna vrata v mestu Ljubljana, kjer so razstavljena moderna vhodna vrata. Pri izbiri najbolj ustreznih vhodnih vrat po meri vašega doma vam bodo pomagali izkušeni svetovalci. V prodajnem salonu za vhodna vrata v Ljubljani pa lahko opravite tudi brezplačen izris, na podlagi katerega se boste lažje odločili za nova alu vhodna vrata. Vhodna vrata po meri omogočajo izbiro poljubne dimenzije, ki se bo prilegala vhodu vašega domovanja.  Aluminijasta moderna vhodna vrata pa lahko kombinirate tudi z masivnim lesom ali s steklenimi površinami z različno debelino in detajli. Pri nakupu ustreznih alu vhodnih vrat pa lahko dodajate različne sloge z zaključki, potezala, ključavnice, samodejno prilagojeno osvetlitev in nadstandardne varnostne rešitve.