Rolete

Žaluzije ali rolete – izbira je vaša

Večina ljudi si želi tako v stanovanjskih kot v poslovnih prostorih določeno mero zasebnosti in zaščito pred sončnimi žarki ter zvočno in temperaturno izolacijo. Žaluzije ali rolete so odlična izbira, saj za razliko od zaves, ki sicer do neke mere zastrejo nezaželene poglede, nudijo pravo zasebnost ter imajo številne druge koristi. V podjetju Medle izdelujemo rolete in žaluzije za okna različnih dimenzij, barv in materialov, v našo storitev pa so seveda vključeni tudi izmera, svetovanje in montaža žaluzij oziroma senčil. Vi se morate le odločiti, kaj si želite – žaluzije ali rolete – nato se oglasite v salonu Medle in pomagali vam bomo izbrati prava senčila za lesena, ALU ali PVC okna. Če kolebate, vam bomo seveda svetovali tudi pri izbiri vrste senčila.

Žaluzije za okna

Pri odločitvi, kakšno senčilo je primernejše za vas, žaluzije ali rolete, je pomembno predvsem to, kaj želite od senčil oziroma kakšno vlogo naj opravljajo v vašem domu, delavnici ali poslovnem prostoru. Montaža žaluzij oziroma mesto namestitve je odvisno od tega, ali želite, da je senčilo notranje ali zunanje. Pri prvih se zaščitimo pred nezaželenimi pogledi in neposredno sončno svetlobo, obenem pa s svojo prisotnostjo polepšajo prostor – če so ustrezno izbrane, seveda. Zunanje žaluzije pa nudijo še zvočno zaščito in zaščito pred vremenskimi vplivi, obenem pa pripomorejo k lepšemu videzu objekta od zunaj – podobno kot rolete. Ne glede na to, ali se boste odločili za žaluzije ali rolete – s izdelki Medle si boste izboljšali kakovost bivanja.

Žaluzije ali rolete Medle

V podjetju Medle imamo dolgoletno tradicijo izdelovanja senčil (žaluzije ali rolete). Že ves čas stremimo k temu, da ohranjamo visok nivo kakovosti in svojim strankam nudimo vrhunske žaluzije ali rolete za okna, ki sledijo sodobnim trendom na področju zasenčevanja stavb. Montaža žaluzij je del naše ponudbe, obenem pa vam tudi svetujemo pri izbiri in pojasnimo prednosti določenega izdelka. N naši spletni strani vam je na voljo tudi tako imenovani konfigurator, s katerim lahko izberete žaluzije ali rolete, njihovo barvo in druge lastnosti ter si ogledate, kako so videti na oknih in kako se skladajo s podobo stavbe.

Žaluzije ali rolete za okna