Rolete

Rolete za okna – zastrite in zavarujte

Eno najpogostejših senčil so rolete za okna, saj imajo veliko prednosti, ki jih ne nudi nobeno drugo senčilo. Kljub temu, da so rolete Medle izjemno kakovostne in vrhunskega videza, cenik tega ne odraža, saj vam žaluzije in rolete za okna nudimo po izjemno ugodnih cenah. Montaža je zunanja – to pomeni, da jih za razliko od žaluzij nikoli ne namestimo v prostor, na notranjo stran oken, temveč vedno na zunanjo. Nudimo vam pestro izbiro različnih rolet – raznovrstne barve, materiale in načine namestitve. Na naši spletni strani si lahko s pomočjo konfiguratorja ogledate, kako bodo rolete za okna videti na vaši hiši in se na podlagi videnega odločite za barvo in tip.

Rolete za okna so odlična zaščita

Rolete vedno namestimo na zunanjo stran okna, izbirate pa lahko med predokenskimi in nadokenskimi roletami, pri prvih so lahko te vidne ali podometne. Montaža rolete za okna je odvisna od vaših želja in možnosti, ki jih nudi stavba. Lahko se odločite za ‘ročne’ rolete ali pa izberete takšne, ki imajo motor oziroma avtomat, ki omogoča dviganje in spuščanje. V vsakem primeru pa so senčila dobra zaščita pred nezaželenimi pogledi, sončnimi žarki, nudijo toplotno in zvočno izolacijo ter nas ščitijo pred mrčesom in vlomilci, posebno če jim dodate komarnike ali pa se odločite za protivlomno zaščito Cenik za rolete za okna je na voljo v naših poslovalnicah, zagotavljamo pa vam, da boste v Roletarstvu Medle dobili kakovostna in vzdržljiva senčila po ugodni ceni.

Rolete za okna Medle

Kako vzdržujemo rolete za okna Medle

Rolete za okna pravzaprav ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Ker so izpostavljene različnim vremenskim vplivom in seveda onesnaževanju, jih je treba vsake toliko časa malce očistiti, sicer pa ne zahtevajo nobenega dodatnega dela. Ker so izjemno vzdržljive, vas bodo spremljale vrsto let. Pri tem je treba poudariti, da je za rolete za okna bistvena kakovostna montaža, saj bodo le tako dobro in dolgo opravljale svojo nalogo. Lahko si ogledate naš cenik, končno ponudbo glede na konkretno situacijo in želje pa vam bomo izdelali na podlagi podatkov, ki nam jih boste posredovali.