Kopalniška oprema

Kersan – vse za kopalnico na enem mestu

Opremljanje kopalnice je lahko izjemno stresno – a le, če si ne zagotovite ustreznega partnerja, ki vam bo pri tem pomagal. Salon kopalnic Kersan se lahko pohvali, da ima vse za kopalnico na voljo na enem mestu: zunanje in notranje keramične ploščice (talne in stenske), kopalniško pohištvo iz lesa, sanitarno keramiko, sanitarne armature, običajne in masažne tuš kadi, hidromasažne sisteme in vse dodatke za kopalnice. Naše vodilo je že vseskozi kakovost. Sodelujemo z najboljšimi proizvajalci, ki so s svojimi izkušnjami in svetovno uveljavljenostjo zagotovilo za kvalitetne izdelke. Naj vaša kopalnica z našo pomočjo zasije v vsej svoji lepoti!

Kopalniško pohištvoVse za kopalnico

Kopalniško pohištvo iz lesa je lepo in vzdržljivo

Ko izbirate vse za kopalnico, imejte v mislih tudi to, da je kopalnica prostor, kjer se pogosto zadržuje vlaga, kar lahko predvsem pri izbiri pohištva terja svoj davek. Kopalniško pohištvo slabše kakovosti se v takšnih razmerah ne izkaže, zato se odločite za kakovostno kopalniško pohištvo, ki vam bo služilo dolgo časa. Vsi elementi za kopalnico morajo biti odporni proti vlagi, ki se ji ni mogoče izogniti. Salon kopalnic Kersan vam nudi najbolj kakovostne izdelke, ki so hkrati vrhunski tudi po oblikovalski plati. Izdelki iz naše ponudbe so lepi in kakovostni, zato ste lahko brez skrbi, da bo vaša kopalnica ostala čudovita vrsto let.

Vse za kopalnico – estetika in funkcionalnost

Vsaka kopalnica je zgodba zase. Kako jo boste opremili, je odvisno predvsem od vas samih, nekatere omejitve pa seveda določa tudi prostor, ki vam je na voljo. Salon kopalnic Kersan vam nudi popolno storitev: svetovanje pri izbiri, načrtovanje, 3D izris, vse za kopalnico ter izvedbo vseh potrebnih del. Svetovali vam bomo, kako opremiti vašo kopalnico, da bo lepa in funkcionalna obenem, in vam pomagali izbrati pravo kombinacijo keramičnih ploščic, ustrezno kopalniško pohištvo iz lesa in prave dodatke. Pridite v salon Kersan, kjer vse za kopalnico dobite na enem mestu!