Kopalniška oprema

Velika izbira tuš kadi različnih proizvajalcev

Tradicija umivanja in osebne higiene je stara toliko kot človeštvo, prve kopalnice pa naj bi se pojavile več stoletij pred našim štetjem. Prvotno sicer niso imeli tuš kadi, ampak je šlo bolj za kopanje v kadeh, ki je bilo povezano tudi z obrednimi rituali. Po navedbah zgodovinarjev je bilo prhanje bolj domena revnih slojev, medtem ko so se bogati raje kopali. Danes so stvari bistveno drugačne. Kopalnica je mnogokrat prostor za sproščanje in uživanje, ne le za osebno higieno. Na voljo o raznovrstne masažne tuš kadi, s katerimi se lahko dodobra sprostite po napornem dnevu in si privoščite blagodejno kopel.

Moderne masažne tuš kadi za vsak dom

Prhanje je osvežilno in sproščujoče. Tisti, ki majo v kopalnici dovolj prostora, si običajno privoščijo kad, v kateri se lahko kopajo in prhajo, za manjše kopalnice pa so primernejše prhe, saj zasedejo bistveno manj prostora. In kar je najbolj bistveno: sodobne masažne tuš kadi nudijo prav toliko sprostitve kot velike klasične kadi. Zanimivo je, da prodaja tuš kadi te vrste narašča, najbrž tudi zato, ker so lahko tako kot velike kadi opremljene z masažnimi šobami, obenem pa lahko nekatere spremenite v osebno savno. Z njimi si lahko tudi v manjši kopalnici privoščite sprostitveno masažo ali prečiščevalo savnanje.

Prodaja tuš kadi v salonu keramike Kersan

Tuš kadPoleg ostalih izdelkov za kopalnice (keramične ploščice, sanitarna keramika, armature, kopalniško pohištvo, hidromasažni sistemi …) so v salonu keramike Kersan na voljo tudi kadi (od običajnih do masažnih) različnih oblik in velikosti. Nudimo vam izdelke izjemno kakovostnih proizvajalcev Kolpa, Arblu in Novellini, ki s svojimi izdelki že vrsto let dokazujejo, da so izjemni strokovnjaki na svojem področju. Izbira kadi je seveda predvsem odvisna od prostora, ki ga imate na voljo, a že dolgo ne velja več, da bi bile majhne kopalnice ‘obsojene’ na preprosto majhno kabino za prhanje. Sodobno oblikovanje in razvoj namreč pomenita tudi to, da so običajne in masažne tuš kadi postale vrhunski izdelek na uporabni in estetski ravni.