Vrtni stoli in miza - ugodno
Vrt Vrtne garniture Vrtno pohištvo

Vrtno pohištvo – garniture, vrtne mize in stoli ter senčila – ugodno

S prihodom pomladi se začne sezona piknikov ter druženja na vrtu. In kaj lahko naredi boljše vzdušje na domači terasi, balkonu ali vrtu kot skrbno izbrano vrtno pohištvo, ki poskrbi, da bo vaš dom vreden občudovanja, terasa ali vrt pa postala udobno in uporabno zatočišče, kjer se sprostite ob jutranji kavi ali ob večernem druženju s prijatelji.

Vrtno pohištvo je širok pojem. Poleg vrtne garniture so na voljo tudi vrtna miza, vrtni stoli, počivalniki, ležalniki, vrtne klopi, mizice, senčila za vrt … Vsi ti elementi so združeni v kolekcije vrtnega pohištva.

Smo uradni distributer za pohištvo Nardi v Sloveniji. Nardi je priznana italijanska znamka vrtnega pohištva, ki v svoji celoviti pestri ponudbi nudi pohištvo originalnega italijanskega vrtnega dizajna. Pohištvo odraža kvaliteta, zanesljivost in vsestranskost. V ponudbi najdete širok in pester izbor vrtnih stolov in vrtnih miz za gostinsko in hotelirsko dejavnost, kot tudi vrtne garniture in ležalnike za vaš dom in vaše življenje na prostem.

Vrtno pohištvo - garniture

Kako izbrati pravo vrtno pohištvo?

Na izbiro vrtnega pohištva vpliva življenjski slog uporabnika. Pomembno je, da med različnimi vrstami vrtnega pohištva izberemo prave kombinacije, prave barve in materiale. Takšne, ki bodo skladni z bivalnim prostorom in hkrati z našim značajem.

Kakovost vrtnega pohištva naj bo na prvem mestu. Vsi si namreč želimo, da bi vrtno pohištvo na terasi ali vrtu zdržalo vrsto let. Pred nakupom si predstavljate vašo bodočo teraso ali vrt. Kako želite da izgleda? Spišite seznam stvari, ki bi jih radi. Potem pobrskajte med ponudbo in ga dopolnite s čim novim, kar vas je pritegnilo. Pomislite tudi na enostavno skrb. Vrtne garniture in ostalo vrtno pohištvo (vrtna miza, vrtni stoli, senčila za vrt) naj bo takšno, da ga po potrebi med zimo z lahkoto pospravite, morda tudi takšno, da ga enostavno razstavite.

Udobna vrtna garnitura

Vrtne garniture za vsak dom in okus

Vrtna garnitura ni namenjena samo lepši okolici hiše oz. lepšemu vrtu, temveč predstavlja tudi odlično priložnost za druženje in zabave s prijatelji ter sorodniki. Kakovostne in udobne vrtne garniture lahko vsak piknik naredijo še bolj prijeten. Vrtne garniture ponujajo veliko možnosti – izbirate lahko med različnim številom stolov ali klopi, najdete pa lahko tudi modele s kotnimi klopmi ter celo počivalnikom za noge. Vrtna garnitura je lahko izdelana iz lesa, plastike ali kovine. Za vse, ki radi prisegate na naravne materiale, bo les boljša izbira. Pri nakupu lesenega vrtnega pohištva bodite pozorni na vrsto lesa ter ustreznost zaščite. Lesena vrtna garnitura potrebuje pravilno vzdrževanje in vsaj enkrat na leto zaščito z lakom, da je vremenske nevšečnosti ne uničijo prehitro.