vgradne omare po meri
Omare Vgradne omare

Vgradne omare po meri in odlične cene pohištva v Ljubljani

 

 

 

 

 

 

 

Vgradne omare po meri so odlična rešitev, ki je lahko individualno prilagojena vsakemu prostoru in vsakemu namenu. Z njimi lahko organiziramo tako poslovni prostor v podjetju, kot tudi prostor za shranjevanje oblek, igrač in opreme v otroški sobi. V našem podjetju Venge iz Ljubljane, že 15 let izdelujemo vse vrste pohištva, vključno z vgradnimi omarami po meri za vse stanovanjske prostore, kot so: kuhinje, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, predsobe in tudi poslovne prostore, kot so pisarne, sejne sobe in različni drugi poslovni prostori. Vgradne omare po meri, vam po odlični ceni izdelamo opcijsko z vrhunskimi drsnimi vrati s kvalitetnimi nemškimi vodili Raumplus ali s klasičnimi vratnimi krili.

cene vgradnih omar

Cene vgradnih omar po meri za stanovanjske in poslovne prostore

Cene vgradnih omar po naročilu, ki jih izdelujemo v našem podjetju so odvisne od velikosti, števila in cene njenih notranjih elementov in organizacije ter opcijskega izbora klasičnih oz drsnih vrat z vodili. Vgradne omare izdelujemo po meri in ceni, ki je primerna za vsak žep, za vse vrste stanovanjskih objektov, kot tudi vse vrste poslovnih prostorov. Poleg odličnih arhitektov, ki na podlagi mer prostora, izdelajo 3D izris postavitve pohištva in kvalitetne izdelave, imamo v naši ekipi tudi strokovne svetovalce, izvedbene načrtovalce in monterje, ki poskrbijo za strokovno, celostno, hitro in zanesljivo načrtovanje, postavitev in montažo vseh vrst pohištva.

Vgradna omara po meri za predsobo, dnevno sobo, otroško sobo ali pisarno

Vgradne omare predsobo, dnevno sobo, otroško sobo, spalnico, kuhinjo ali poslovni prostor se razlikujejo tudi po njihovi namembnosti in uporabi. Vgradne omare po naročilu (ter ostalo pohištvo), ki ga izdelujemo v našem mizarskem podjetju Venge d.o.o. Ljubljana, je narejeno iz kvalitetnega lesa. Klasična ali drsnimi vrata, so opremljena s kvalitetnimi vodili Raumplus, saj le ti omogočajo tiho, neslišno, varno in elegantno odpiranje oz zapiranje. Vgradne omare po meri, ki so prostorsko ekonomično načrtovane, jih po naročilu izdelamo v različnih oblikah, modelih in velikostih, ki prostorsko ustrezajo lahko vsakemu stanovanjskemu ali poslovnemu prostoru. Vgradne omare po meri popolnoma prilagodimo vsem vašim željam v vseh barvnih kombinacijah z različnimi kombinacijami različnih lesnih dekorjev, ročajev, dodatki in barvnimi stekli po izbiri, tako za velike poslovne kot tudi najmanjše bivalne prostore, tudi nestandardnih oblik. Še posebno domišljijo imajo otroci, katerim v skladu z njihovimi željami izdelamo različne vgradne omare po meri za otroško sobo z motivi najljubših junakov, vesolja ali narave in primerno organizacijo notranjega prostora po željah in meri vašega otroka. V vgradne omare prilagodimo poličke in predale tako, da so vašemu otroku dosegljive, tako da lahko sami dosežejo in pospravijo vse svoje igrače in  knjige, hkrati pa imajo lahko tudi skrite kotičke za vse njihove male skrivnosti. Z upoštevanjem hobijev, ki jih ima otrok, lahko izdelamo organizirano in varno vgradno omaro po meri, kamor bo lahko vaš otrok enostavno pospravil vse svoje športne pripomočke in opremo: žoge, rolke ali rolerje, kolesa, čelade in ščitnike, loparje, skiro, itd.

Vgradne omare po meri so lahko več kot le prostor za shranjevanje

Vgradne omare z drsnimi vrati so lahko veliko več kot prostor za  shranjevanje. Poleg funkcije shranjevanja imajo lahko tudi funkcijo pregrade med dvema prostoroma in je lahko opcijsko izdelana od zida do zida, tudi s prehodom v drug prostor, od stranice do zida, od stranice do stranice, od tal do stropa, od in do obodnih površin, ter tudi v poljubnih višinah oz dolžinah, pri čemer je omejitev le domišljija. Prav tako lahko z našimi drsnimi vrati s kakovostnimi in cenjenimi vodili Raumplus organizirate posebne kabinete ali delovne oz učne kotičke, kjer si boste lahko organizirali svoje delo ali učenje, ter jih kasneje z drsnimi vrati neslišno zaprli in ločili od ostalega prostora. Tako bo vaše delo ali učenje ostalo ločeno od druge namembnosti vašega prostora.

vgradne omare po meri

Pohištvo po ceni in meri naročnika z osvetlitvijo

Ker so vgradne omare po meri mišljene in izdelane za dolgo časa, je še kako pomembno, da so planirane in izdelane tako, da bomo v njih lahko varno, pregledno in organizirano shranjevali vse svoje stvari. Na tak način boste imeli za nizko ceno, odlično organizirane in enostavno dostopne vse svoje stvari v vsakem trenutku. Poleg tega da vam vgradna omara po meri in dostopni ceni, omogoča 100% izkoristek prostora, imate možnost tudi, da si postavitev notranjosti načrtujete po lastnih potrebah in željah, odvisno od velikosti in vrste vaše garderobe. V našem podjetju Venge d.o.o, lahko izbirate izmed treh cenovno dostopnih tipskih izdelav notranjosti s klasično organizirano notranjostjo, sistemom Uno ali sistemom Cornice. Po svojih željah in potrebah lahko izbirate med različnimi dodatki, kot so:  izvlečni obešalniki, obešalniki za hlače, obešalne palice, izvlečne in navadne police različnih velikosti, predali na mehko zapiranje različnih globin z ročaji ali brez, predali za ure, nakit in drobne predmete, kravatniki, itd. Notranjost vgradne omare po meri, je opremljena z led svetili, zato boste imeli vedno dober pregled in boste lahko v vsakem trenutku našli svojo najljubšo garderobo. Obiščite salon vgradnih omar v Ljubljani.