vhodna vrata za hišo
Vrata

ALU vhodna vrata – že veste, zakaj je pametno izbrati aluminij?

ALU vhodna vrata za hišo pravzaprav niso novost na trgu – poznamo jih že vrsto let, danes pa je aluminij material, ki vztrajno in v bistvu zelo uspešno nadomešča PVC in les, čeprav ga pogosto najdemo v kombinaciji z lesom. Na trgu je na voljo toliko različnih modelov, materialov in cenovnih razredov, da se je včasih zelo težko odločiti za določen model. Morda pa vam lahko pri tem pomagamo v podjetju Pirnar. ALU vhodna vrata so še pred nekaj leti imela malce negativen pridih na račun slabe izolacije, vendar gre danes zgolj za preteklost. Dejstvo je, da smo vse do danes proizvajalci ALU vhodnih vrat storili vse, da smo to pomanjkljivost v celoti odpravili. Aluminij nam zagotavlja obstojnost, dolgo življenjsko dobo, odlično odpornost na različne vremenske dejavnike, toplotno in zvočno izolativnost in še mnogo več. V vseh pogledih so ALU vhodna vrata primerna za popolnoma vsak dom. Pri nas lahko sicer izbirate še med vrati s steklom in masivnimi vhodnimi vrati za hišo. Prihranite pri energiji, zagotovite si mir pred radovednimi sosedi in pred hrupno cesto, hkrati pa poskrbite za maksimalno varnost bivanja.

vhodna vrata za hišo

Ali lahko aluminij primerjamo z jeklom?

Absolutno lahko, seveda do določene mere. Glede na njuno trdnost lahko oba materiala med seboj primerjamo po odlični vzdržljivosti, drži pa, da jeklo sodi v nižje cenovne razrede. ALU vhodna vrata za hišo so malce dražja, vendar uporabnike navdušujejo s svojimi oblikami in s sodobnim dizajnom. Dejstvo pa je, da ALU vhodna vrata v vseh pogledih presegajo lastnosti lesa in PVC materiala in hkrati ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. V kolikor si želite stilsko oblikovanega in estetsko dovršenega vhoda, ki bo prava pika na i celotnemu objektu, potem so ALU vhodna vrata s steklom prava izbira. Želja vsakogar je, da bi bil njegov vhod nekaj posebnega, marsikdo pa je tudi prepričan o tem, da bi se moral vhod ujemati s stilom hiše in biti izraz dobrega okusa lastnika. Lahko to uspe tudi vam? Pirnar je vhod, ki sproža vzdihe občudovanja. Inovativne oblike, ki plenijo pozornost, sodobne kljuke in diskretna osvetlitev… ali si sploh lahko želimo še več? Sami smo prepričani, da je aluminij popolni material za izdelavo naših vhodov, ki ne navdušujejo le v Sloveniji, temveč po vsem svetu.

Kako izbrati model, ki mi ustreza?

Lahko nam verjamete – niste edini, ki si je zastavil to vprašanje. Ne glede na to, za kakšno izvedbo ALU vhodnih vrat se odločate, v vsakem primeru je to za vaš objekt zelo pomemben poseg. Pogosto se niti ne zavedamo, kako velik pomen ima vhod in sicer ne samo takrat, kadar je govora o poslovnih objektih. Ne zavedamo se niti dejstva, da vsako stvar najprej ocenimo vizualno in prav nič drugače ni, kadar govorimo o objektih. V podjetju Pirnar smo za vas izdelali vhodna vrata iz aluminija, ki vam bodo vlila občutek samozavesti vsakič, ko boste vstopili skozi vanje. Poskrbimo za občutek grajske zaščitenosti in varnosti, saj so vratna krila zaradi debeline in posebne konstrukcije zelo toga in čvrsta. Kar se tiče varnosti, ALU vhodna vrata Pirnar nimajo nobene konkurence. Izdelana so lahko kot zaščita proti vlomu po razredu RC2 (WK2). Enako velja tudi, če izberete takšna s steklenimi elementi ali masivna.

vrata s steklom

Investicija, ki je nihče ne obžaluje

Pogosto nas privlačijo akcijske cene in ponudbe, ki nam omogočajo prihranek. Vse to je super, kadar je govora o stvareh, ki jih uporabljamo v vsakodnevnem življenju, a zaradi slabše kvalitete ne obstaja tveganje v smislu varnosti, zdravstvenih težav in drugih. Če pa izbiramo nekaj tako zelo pomembnega, kot so vhodna vrata za hišo, potem si moramo vzeti dovolj časa za premislek in se morda odločiti za malce višjo investicijo. ALU vhodna vrata so vredna svoje cene, saj je aluminij že sam po sebi trden in varen material, ki prispeva k višji stopnji varnosti. Poleg tega obstaja veliko število možnosti izvedbe (različne kombinacije, načini vgradnje, dimenzijska prilagodljivost, možnost izbire barve in velikosti), zato je mogoče vhod v celoti oblikovati v skladu z željami stranke. Le-ta pa mora pred nakupom vedeti, ali si želi diskretnosti, ali pa želi izstopati. Pri sami izbiri je ogromno odvisno tudi od fasade objekta in od njegovega stila – kadar je fasada svetlejša, je pametno izbrati temna ALU vhodna vrata, ki bodo objektu dodala piko na i. V kolikor se odločite za aluminij in si želite masivnega vhoda, smo prepričani, da boste v salonih Pirnar v Ljubljani ali v Mariboru našli pravo stvar zase. Prepričani smo v naslednji rek, ki se ga pri svojem delu vselej strogo držimo – kdor ne sega po popolnosti, še odličnosti ne doseže. Dovršene oblike, brezhibno izdelani detajli ALU vhodnih vrat, drzna zasnova in domiselna izvedba iz aluminija so le nekatere izmed stvari, ki vam jih nudimo. Sta vaša želja navdušujoč dizajn in visoka stopnja varnosti? Pirnar je pravi odgovor!