Vgradna omara
Pohištvo Vgradne omare

Vgradna omara – izkoristitie prostor v stanovanju ali hiši

Vgradna omara je idealna rešitev, v kolikor živite v majhnem stanovanju, saj z njo odlično izkoristite prostor, seveda pa jo lahko imate tudi v vaši hiši ali večjem stanovanju, saj je primerna tako za spalnice, predsobe, otroške sobe ali dnevni prostor. Poleg funkcionalnisti gre pri vgradni omari za izjemno estetsko rešitev, ki bo polepšala vaše stanovanje ali hišo v kateri bivate in naredila vaš dom toplejši in prijetnejši. V podjetju Venge že 15 let izdelujemo kakovostne vgradne omare z drsnimi vrati ali navadnimi vrati, vse omare izdelamo po meri, kar pomeni, da se vsaki stranki posvetimo individualno in na podlagi mer in prostora, kjer bo stala vgradna omara izdelamo kakovosten izdelek, ki vas bo navdušil. Z izdelavo vgradne omare dosežemo najboljši izkoristek prostora, primerne pa so tako za velike kot tudi majhne prostore, ne glede na to ali ga uporabljate zgolj za spanje ali tudi bivanje. Prepričani smo, da bo vgradna omara polepšala vaš dom, vi pa boste lahko spravili vaša oblačila ali obutev na primerno mesto in s tem polepšali dom. V kolikor želite, vam lahko za vaš dom izdelamo tudi vgradno omaro pod stopnicami, ki idealno zapolni odvečen prostor, vi pa pridobite dodatno omaro za shranjevanje različnih stvari od oblek, obutve in hišnih pripomočkov.

Vgradna omara

Vgradna omara – sestavljata jo vidni zunanji del in notranji del

Vgradne omare omogočijo 100% izkoristek prostora, primerne pa so tako za stanovanjske prostore kot tudi vse vrste poslovnih prostorov, najbolj pomembna lastnost pa je ta, da si lahko notranjost in zunanjost omare uredite vi sami, po vaših željah in idejah. S tem si popolnoma prilagodite prostor vašim potrebam in vsakdanjemu življenju, s tem pa je tudi konec dolgotrajnega in mučnega iskanja primernih oblek ali obutve. Vsako omaro sestavljata notranji del, ki ga vidimo šele, ko odpremo vrata in zunanji vidni del. Za notranji del imamo v naši ponudbi tri različne načine izdelave: klasično notranjost, sistem Uno in Cornice, zunanji del pa ima dve možnosti, drsna vrata z Raumplus vodili, ki so izjemno kakovostna in se ne obrabijo ter klasična vratna krila. Naša strokovna ekipa svetovalcev, izvedbenih načrtovalcev in monterjev vam bo z veseljem svetovala pri izbiri, a pomembno je, da vi izberete, kakšno vgradno omaro želite imeti, mi pa bomo k vašim željam pristopili celostno in zanesljivo ter izdelali vgradno omaro po ugodni ceni, ki bo takšna, kot ste si jo vedno želeli. Vi izberete, mi se prilagodimo in uresničimo vaše želje.

vgradne omare cena

Vgradna omara od in do obodnih površin

Vgradne omare so pohištvo, ki so primerne za vse prostore, a so lahko vgrajene na različne načine: od zida do zida, stranice do zida, stranice do stranice ter od tal do stropa. V večini primerov se stranke odločajo za rešitev od in do obodnih površin, saj s tem najboljše izkoristijo prostor, seveda pa je ob drugačnih zahtevah možno narediti omaro tudi do željene višine ali dolžine. Funkcija vgradne omare po ugodni ceni je po navadi ta, da v njej shranjujemo oblaiča in obutev, vendar jo lahko postavimo tudi kot pregradno omaro med dvema prostoroma. S tem ločimo dva prostora, obenem pa imamo še možnost, da v omaro pospravimo različne stvari. Rešitev je izjemno funkcionalna in prepričani smo, da boste tudi vi navdušeni nad njo, saj si s tem zagotovimo uporabno površino, večjo zvočno izolativnost ter še ločimo prostor, kar je še posebej pomembno v manjših stanovanjih. V kolikor želite vam lahko pred izdelavo vgradne omare omogočimo tudi svetovanje arhitekta, nudimo pa tudi 3d izris prostora, da si boste lažje predstavljali, kako bo prostor izgledal s postavljeno vgradno omaro. Rešitev je navdušila že marsikatere stranke in verjamemo, da se jim boste pridružili tudi vi.

Vgradna omara po ugodni ceni v podjetju Venge

Mizarstvo Venge ima dolgoletno tradicijo izdelovanja kakovostnega pohištva po meri in nič drugače ni z vgradnimi omarami po meri. Zagotavljamo vam kakovost in ugodno ceno vgradnih omar, stojijo pa lahko v katerem koli prostoru od kuhinje do spalnice in dnevne sobe, odločite pa se lahko tudi za vgradno omaro pod stopnicami. Gre za izjemno funkcionalen del pohšitva, s katerim izkoristite prostor v vašem stanovanju ali hiši, obenem pa lahko uredite notranjost omare, kot si želite sami. Nudimo vam različne dodatke za notranjost od zvlečnih obešalnikov, polic, predalov na mehko in navadno zapiranje, predalov za ure in nakit, obešalnikov za hlače in ostale stvari. Izbirate lahko med različno osvetlitvijo za lažji pregled in lažje nočno ter jutranjo iskanje oblek. Z našimi vgradnimi omarami z drsnimi vrati bo konec dolgotrajnega iskanja oblek za v službo, saj boste imeli notranjost omare narejeno tako, kot boste želeli in boiste vedno vedeli, kje imate določene stvari. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, zato zagotavljamo kakovost, osebni pristop in ugodno ceno vgradnih omar v naši ponudbi. Obiščite nas ali nas kontaktirajte preko telefona ali emaila.