Cisterna za vodo 1000 l cena
Cisterne za vodo

Cisterna za vodo 1000 l ali 5000 l vam je na voljo po zelo sprejemljivi ceni

Cisterna za vodo 1000 l ali cisterna za vodo 5000 l je namenjena zbiranju pitne vode ali meteornih voda. Dimenzije cistern za vodo so različne, izberete pa takšno, ki bo zadostila vašim potrebam. S pomočjo kakovostne cisterne za vodo boste naredili ne le dobro delo zase, ampak tudi za naravo. Varovanje okolja, znižanje stroškov in poraba pitne vode in ugodna cena cisterne so le nekateri od razlogov, zakaj se odločiti za nakup pri nas. V podjetju Armex armature d. o. o. vam ponujamo veliko: kakovostna cisterna za vodo 1000 l (cena je ugodna) ali cisterna za vodo 5000 l (cena prav tako ugodna) je odlična rešitev, da prihranite. V hiši lahko s shranjeno vodo nadomestite vodo za splakovanje stranišča ali zalivanje vrta. Kontaktirajte nas in skupaj lahko najdemo rešitev za vas. Če pa imate kakršnokoli vprašanje ali pa vas zanima cena cisterne za meteorno vodo, potem lahko tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo s ceno.

Najboljša cisterna za vodo je lahko vaša po ugodni ceni

Vas zanima, zakaj se toliko ljudi odloča za nakup cisterne za vodo pri nas? Cena ni edini razlog. Naša cisterna za vodo 1000 l ali 5000 l se lahko pohvali tudi z odlično tesnostjo, enostavno namestitvijo, hitro vgradnjo in enostavnim vzdrževanjem. Velike ali majhne kapacitete oziroma dimenzije, različne izvedbe, rezervni deli za cisterne za vodo in servis naprav – vse to vam nudimo v podjetju Armex armature d. o. o. Izbirajte med različnimi cisternami oziroma zbiralniki, ki so lahko podzemni ali nadzemni. Vaša je lahko tudi cisterna za meteorne vode.

Cisterna za vodo 1000 l cena

Predstavljamo vam napredne in tehnološko izpopolnjene cisterne

V našem podjetju vedno sledimo trendom in novostim na našem področju, zato svojim strankam lahko vedno ponudimo najnaprednejše rešitve. Zbiranje deževnice ni novost. Ljudje so že od nekdaj zbirali deževnico in meteorne vode, da so lahko to vodo uporabili za zalivanje vrta in podobna opravila. Zbiranje deževnice v napredne in izpopolnjene cisterne za vodo, ki je lahko večjih ali manjših dimenzij, je zares dobra rešitev, če potrebujete vodo za različna opravila okrog ali v hiši. Naša ponudba zajema tako nadzemne zbiralnike oziroma cisterne, ki jih lahko postavite kjerkoli na vrtu ali pa klet, so izredno kakovostni in zagotavljajo odlično tesnjenje s profilnimi tesnili. Poleg tega pa so razširljivi glede na vaše potrebe. Cisterna za vodo 1000 l lahko postane tudi večja. Druga možnost je, da izberete podzemni rezervoar. Takšna cisterna za vodo zagotavlja odlično trdnost in stabilnost, poleg tega pa stalno kontrolo kvalitete in točnost izdelave komponent. Življenjska doba naših cistern je zelo dolga. Obiščite nas in izberite primerno zase.

cisterna za vodo 5000 l

Nova generacija podzemnih cistern

Med novostmi je zagotovo cisterna za vodo Caret, ki je bila namensko razvita za zbiranje in uporabo deževnice. Gre za visokokakovosten proizvod, ki se lahko pohvali z visoko trdnostjo in stabilnostjo. Komponente so izdelane natančno in iz najboljših materialov na trgu. Zaradi ekstremno dovršene konstrukcije je omenjena cisterna za vodo 1000 l stabilna do polovice v področjih z visoko talno vodo. Zaradi nizke teže je enostavna za transport, vgradnja pa je prav tako enostavna ih hitra. Nudimo vam kar 25 ker garancije, saj so izdelane iz najboljšega materiala. Prepričani smo, da je to najboljša rešitev za vas. odlična novica pa je tudi, da lahko cisterno za vodo dopolnite oziroma jih med sabo sestavljate, in sicer tako, da dobite poljubno velikost sistema. Poleg kakovostnih cistern za vodo, ki so na voljo v različnih dimenzijah, vam nudimo tudi rezervne dele in servis naprav.

Ali lahko v cisternah za vodo hranimo tudi pitno vodo?

Tudi za hranjenje pitne vode lahko uporabljamo cisterno za vodo, vendar mora ta biti izdelana iz posebnih materialov. V naši ponudbi so tudi takšne cisterne, med njimi tudi cisterna Platin, ki je stabilna in zanesljiva, izdelana pa je iz polierhilena, ki je primeren za pitno vodo. Omenjena cisterna za vodo ima gladke notranje stene, zato je enostavna za vzdrževanje. Na voljo so različne dimenzije cistern za vodo 1000 l in naprej. Če ne veste, kaj bi bila najboljša rešitev za vas, vas vabimo, da nas obiščete. Za lažjo odločitev smo za vas pripravili tudi posebne pakete sistemov za zbiranje deževnice. Ti so sestavljeni glede na vrsto uporabe, vsebujejo pa rezervoar, vstopna mesta s tesnili, pokrov, filter, črpalko in sesalni komplet.

Ostala ponudba

Cena cisterna za vodo 1000 l je ugodna, kakor tudi za cisterno za vodo 5000 l. To sta le dve izmed možnosti, ki jih imate, če se odločite za nakup pri nas. Poleg cistern za vodo, ki so lahko podzemne ali nadzemne, vam nudimo še veliko več. Na voljo so vam tudi kakovostne male čistilne biološke naprave, ki uspešno nadomeščajo pretekle greznice, ponikalni sistemi, kompostniki in še veliko več. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite na sedežu našega podjetja. Skupaj bomo našli rešitev za vas.