Zunanje keramične ploščice
Keramične ploščice

Zunanje keramične ploščice za teraso ali okolico bazena

Zunanje keramične ploščice in notranje ploščice so idealna rešitev za talno oblogo, saj zagotavljajo dolgo obstojnost in estetski izgled, ter so izjemno funkcionalne, kar pomeni, da boste za ugodno ceno dobili kvalitetne izdelke. Živimo v času, kjer je na voljo nešteto različnih možnosti in nič drugače ni s keramičnimi ploščicami, saj niso na voljo zgolj ene, ampak imamo na voljo pestro izbiro zunanjih keramičnih ploščic z različnimi imitacijami lesa in kamna. Pomembno je, da združite funkcionalnost in estetiko, kar pomeni, da so vam všeč na pogled, obenem pa morajo biti tudi primerne za prostor in okolico, kjer jih boste imeli, saj boste le tako lahko uživali v prijetnem, udobnem in varnem domu. Poleg talnih ploščic vam v našem podjetju zagotavljamo tudi stenske keramične ploščice, ki so primerne za vse vrste sten in materialov, vrtanje v njih je izjemno enostavno, v kolikor hočete pričvrstiti določene elemente ali narediti luknje za okvirje, obenem pa vam nudimo keramične ploščice različnih debelin in prepričani smo, da boste našli tiste, ki vas bodo navdušiče, Ne glede na to, ali boste izbrali keramične ploščice za zunanjo uporabo ali notranjo, smo mi pravi naslov za vas.

keramiščne ploščice stenske

Zunanje keramične ploščice drugačne od notranjih

V našem podjetju imamo na voljo tako zunanje keramične ploščice kot tudi notranje, seveda pa je med njimi kar nekaj razlik. Kot že ime pove, so zunanje keramične ploščice primerne za zunanjo uporabo, po navadi jih postavljamo na zunanje terase, v okolici hiše ali okoli bazena. Prva stvar, na katero moramo opozoriti je, da je na prvem mestu varnost vseh, ki bivajo v hiši, zato je pomembno, da izberete nedrseče ploščice. Z njimi boste poskrbeli za varnost vas in vaših najmlajših ob prvem deževju ali snegu, obenem pa boste lahko brezskrbno uživali na terasi ali ob bazenu. Zunanje keramične ploščice so debelejše in seveda bolj odpornejše, saj so postavljene zunaj, kar pomeni, da morajo kljuibovati različnim vremenskih situacijam od močnega sonca, dežja, vetra in snega. Keramične ploščice za zunanjo uporabo imajo zato manjšo vpojnost in so odporne proti zmrzali. Notranje ploščice so primerne za vse vrste prostorov od kuhinje, kopalnice in dnevne sobe, saj so že zdavnaj minili časi, ko so ploščice postavljali zgolj v kopalnico. Nudimo vam tudi stenske keramične ploščice, s katerimi lahko obložite notranje stene v stanovanju ali hiši, obenem pa je možno vrtanje v keramične ploščice, na katere lahko pritrdite različne okvirje, pohištvo in ostale stvari. V kolikor želite imamo na voljo različne imitacije lesa in kamna tako za notranje kot zunanje ploščice in verjamemo, da boste navdušeni.

Zunanje keramične ploščice

Zunanje in notranje keramične ploščice priznanih proizvajalcev

Keramične ploščice, ne glede na to ali gre za zunanje keramiščne ploščice ali notranje, so v zadnjem času nepogrešljiv del našega doma in se vse več uporabljajo za oblaganje talnih in stenskih površin, saj z njimi ustvarimo izjemno prijeten ambient ter lepo okolje za naše bivanje. V podjetju Kersan se ukvarjamo s prodajo zunanjih keramičnih ploščic, ki predstavljajo nov standard v svetu dovršenega dizajna in kvalitete, kar pomeni, da imajo tako kvaliteto kot lep videz. Nudimo vam visokokakovostne keramične ploščice priznanih španskih in italijanskih proizvajalcev, ki so primerne za notranje oblaganje prostorov od tal do sten, imamo pa jih lahko v vseh prostorih, od kopalnice do kuhinje, ter za polaganje na zunanje talne površine. Lastnosti, ki vas bodo prepričale za nakup so: lep izgled, dolga življenjska doba, lahko vzdrževanje, odpornost, dobra prevodnost toplote in kar je najpomembneje, ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Izbirate lahko med različnimi imitacijami lesa, odvisno od tega, kako svetel ali temen prostor imate, odločite pa se lahko tudi za imitacijo kamna, ki je še posebej priljubljen pri zunanjih keramičnih ploščicah. Kakovost in pestra izbira sta doma v našem podjetju.

 

Stenske in ostale keramične ploščice

V trgovskem podjetju Kersan že vse od ustanovitve leta 1990 prodajamo visoko kakovostne zunanje in notranje keramične ploščice, mozaike, sanitarno keramiko in armature priznanih proizvajalcev. Naša prednost je ekskluziva z večjimi italijanskimi proizvajalci, kar pomeni, da imamo hitre dobavne roke in ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Vsakemu kupcu se posvetimo individualno in opravimo celovito storitev, od svetovanja katere keramične ploščice potrebujete do strokovnega polaganja le-teh. Pomembno se je zavedati, da je ključ dobrih ploščic kvalitetno postavljenje in v tem smo resnično mojstri. V kolikor želite, vam lahko pred nakupom stenskih keramičnih ploščic ali katerih drugih izrišemo vaš prostor v 3d izrisu, saj si boste tako lažje predstavljali kako bo vaš prostor izgledal v resnici. Ne glede na to, ali se boste odločili za keramične ploščice za zunanjo uporabo, notranje talne ali stenske keramične ploščice, smo prepričani, da boste z njimi izjemno zadovoljni. Nudimo vam različne debeline, v vse stenske keramične ploščice pa je možno vrtanje. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte preko telefona ali emaila in z veseljem vam bomo pomagali, lahko pa se oglasite osebno v našem podjetju.