ugodna vhodna vrata
Vrata

Ugodna vhodna vrata tudi v primeru izdelave po naročilu

Vhodna vrata so kot nekakšno srce vašega doma – vi namreč odločate, komu in čemu jih boste odprli. A kljub pomembni funkciji, ki jo opravljajo, si verjetno vsak kupec želi tudi čim bolj ugodnih vhodnih vrat. Zares ugodna vhodna vrata pa so takšna, ki so obenem tudi kakovostna in trpežna, saj je prihranek sicer zgolj navidezen …

ugodna vhodna vrataUgodna vhodna vrata ali kakovostna – je res nujno izbirati?

Preden se lotimo dileme, ali so ugodna vhodna vrata lahko tudi kvalitetna, se vprašajmo, kaj so bistvene lastnosti, ki jih pričakujemo od vhodnih vrat. Mednje nedvomno sodi varnost, ki je odvisna tako od materiala in kakovosti izdelave kot od nadgradnje z varnostnim sistemom, pomembna lastnost vhodnih vrat pa je tudi, da zagotavljajo dobro izolacijo, in sicer tako toplotno kot zvočno. Vhodna vrata pa morajo biti ne nazadnje tudi vizualno uglašena s podobo vašega doma oziroma izdelana z veliko mero občutka za estetiko. V večini primerov sicer drži, da je pri vratih cena precej dober pokazatelj njihove kakovosti, vendar to nikakor ne pomeni, da ugodna vhodna vrata ne morejo biti kvalitetna. Verjetno pa boste za to, da najdete tovrstna vrata, potrebovali malce več časa in rednega spremljanja akcij.

Več

Vhodna vrata po meri niso nujno (občutno) dražja opcija

Tisti, ki jih zanimajo predvsem ugodna vhodna vrata, večinoma niti ne pomislijo na možnost izdelave po naročilu, saj so prepričani, da je ta možnost predraga. Vendar pa je v resnici mogoča tudi izdelava ugodnih vhodnih vrat po naročilu; pri hkratnem naročilu notranjih vrat ste lahko deležni tudi dodatnega popusta, preverite pa še, ali obstaja možnost obročnega odplačevanja. Upoštevati morate tudi dejstvo, da so vrata po naročilu pogosto kakovostnejša, kar pomeni daljšo življenjsko dobo, zato so to večinoma zelo ugodna vhodna vrat, pisana na kožo vašega doma.