Vrata

Ugodna cena notranjih vrat z montažo in izjemna kakovost izdelave

Vrata vrhunske kakovosti: izberite idealna notranja vrata za svoj dom

Vrata v osnovi delimo v dve večji skupini, in sicer ločimo zunanja (vhodna, garažna itn.) ter notranja vrata. Čeprav je za prva zagotovo še posebej pomembno, da so izdelana iz trpežnih, kakovostnih materialov, saj bodo izpostavljena vlagi, snegu, močnim sončnim žarkom ipd., zahtevata tudi izbira in montaža notranjih vrat premišljen pristop. Ugodna cena nikakor ne bi smela biti edini kriterij pri nakupu, kar pa seveda še ne pomeni, da vrhunska kakovost ni združljiva z dostopnimi cenami …

 

Izbira oz. nakup in montaža notranjih vrat: osnovni napotki

Bolj kot cena oziroma to, kako kupiti čim bolj ugodna notranja vrata, bi vas moralo torej zanimati, kako kupiti takšna, ki bodo čim bolj uspešno kljubovala zobu časa. Zagotovo morate biti najbolj pozorni na kakovost uporabljenih materialov, torej na sestavo krila in drugih elementov. Preverite površino in strukturo ter se prepričajte, da je izbrani model zares vzdržljiv. Pred nakupom in montažo so vsekakor zelo pomembne tudi natančne meritve za določitev ustreznih dimenzij, hkrati pa ne pozabite razmisliti, katera smer odpiranja bi bila najprimernejša.

Odločite se lahko za lesena ali laminatna notranja vrata

V podjetju Maksi okna in vrata se prilagodimo vsem vašim željam glede dodatkov oz. posebnih elementov. Končni izdelek bo tako resnično popolnoma skladen z estetiko vašega doma oziroma prostorov, ki jih opremljate. Na voljo so vam klasična lesena in laminatna notranja vrata. Prva so izdelana iz najprestižnejšega lesa, ki pričara občutek domačnosti in topline, za piko na i pa poskrbijo elegantni dekorativni elementi. Združena so v kolekciji Jasper, ki prinaša kar 50 modelov s 4 različnimi okvirji, za povrh pa je mogoče izbirati med 4 različicami okvirjev in 15 izvedbami kljuk.

Kot omenjeno, pa je druga možnost laminat, ki predstavlja osnovni material linij Lolite in Lapis. Gre za plošče brez spojev, kar pomeni, da ni nevarnost za vdor vlage, hkrati pa so to modeli, ki se lahko pohvalijo z inovativnim reverzibilnim oz. obojestranskim sistemom odpiranja in zapiranja.

 

Cena notranjih vrat z montažo je lahko zelo ugodna

Naša ponudba je izvrsten dokaz za to, da sta dostopna cena notranjih vrat z montažo in vrhunska kakovost povsem združljivi. Podoben spoj ugodne cene ter kakovostnih materialov in profesionalne izdelave pa vas čaka tudi pri drugih izdelkih iz naše ponudbe, ki jih odlikuje nadpovprečna življenjska doba in nezamenljiva estetika. Verjamemo v individualen pristop – od začetnega svetovanja do končne montaže – saj po naših izkušnjah prav to pripelje do resnično idealnih rešitev za vsak dom.