Kakovostna tračna žaga Imet
Tračne žage

Tračna žaga za kovino ali železo – namizna ali prenosna po ugodni ceni

Tračna žaga je izredno priljubljeno orodje v različnih delavnicah in podjetjih, od tistih, ki želijo enostavne in hitre reze, do tistih, ki se z rezanjem različnih materialov ukvarjajo profesionalno. Z žagami lahko kakovostno režemo različne materiale, najbolj priljubljen oz. znan material je vsekakor les, seveda pa poznamo tudi tračne žage za kovino, ki so izjemno vzdržljive in natančne, režemo pa lahko različne vrste kovin.

V podjetju Pretent d. o. o. imamo na voljo različne vrste tračnih žag, od prenosnih tračnih žag, ki jih, kot že ime pove lahko prenašamo in so odlična rešitev za delo na terenu pa do namiznih tračnih žag, ki so po navadi statične in jih imamo v domačih delavnicah ali profesionalnih podjetjih, z njimi pa zagotavljamo izjemno dobre rezultate. Prepričani smo, da boste nad našimi tračnimi žagami navdušeni, saj bodo rezanje materialov spremenile v enostavno in kakovostno opravilo, ne glede na to ali gre za popoldanski hobi ali službeno obveznost. Zavedamo se, da je kakovost poleg cene izjemno pomemben dejavnik, zato nudimo tračne žage priznanih prodajalcev, ki imajo dolga leta izkušenj na področju tračnih žag, saj želimo nuditi le najboljše. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri.

Tračna žaga za železo Tračne žage za delo na terenu ali v delavnici

Tračne žage in krožne žage so izjemno kakovostno orodje, obenem pa so zelo vzdržljive, kar pomeni, da lahko z njimi režemo trde materiale, zaradi robustne zgradbe pa imajo dolgo življenjsko dobo in niso lahko pokvarljive. Poznamo različne vrste tračnih žag, od prenosnih tračnih žag, ki omogočajo kakovostno delo na terenu, obenem pa lahko žage tudi posodimo znancem ali prijateljem, ter jih premikamo po delavnici do namiznih tračnih žag. Prednost prenosne tračne žage je torej v tem, da jo lahko prenašamo, zato zagotavlja kakovostno delo v različnih delovnih okoljih, medtem ko je namizna tračna žaga bolj primerna za delo v delavnici, na enem mestu, kjer lahko varno rokujemo z njo, a so njena prednost izjemno natančni in kakovostni rezi, nad rezultatom pa bodo presenečeni še tako zahtevni kupci, ki potrebujejo kvalitetno orodje za profesionalno delo. Ne glede na izbiro tračne žage za kovino vam zagotavljamo, da imamo v naši ponudbi tračne žage priznanih blagovnih znamk, ki omogočajo kakovostne rezultate v domači delavnici ali profesionalnem podjetju, obenem pa želimo našim strankam ponuditi tudi ugodno ceno v primerjavi s kvaliteto. V kolikor vas tračne žage zanimajo obiščite naše podjetje.

Prenosna tračna žaga za kovino

Tračna žaga Imet za kose majhne in srednje serije izdelave

V našem podjetju imamo na voljo različne vrste tračnih žag in krožnih žag, eno izmed najbolj priljubljenih orodij pa je vsekakor tračna žaga Imet BS300-GH Autocut, ki je izjemno vsestranska žaga in zagotavlja kakovostne kose majhne in srednje serije izdelave, bodisi mehanike ali lahkih jeklarjev. Tračna žaga Imet ima številne prednosti, ki zagotavljajo kakovost, od samodejne enostavne zaustavitve pri 0, 45, 60 stopinjah levo ter 45 stopinjah desno, namestitev poteka z nastavljivimi vodili, se lahko prosto premikajo po delovni mizi s hitrim približevanjem, obenem pa ima na voljo vodila rezil s trdimi kovinskimi blazinicami in dodatnimi ležaji za poravnavo rezilo.

Autocut različica tračne žage ima na voljo tri različne načine, prvi je ročni rez, drugi ročno rezanje z zavoro in tretji avtomatski rez z nastavljivim spuščanjem in zaustavitvijo mikro stikala na koncu reza. Zagotavljamo vam kakovostno orodje za kvalitetno delo s kovinami in prepričani smo, da vas bo tračna žaga za kovino Imet navdušila. Izbirate lahko tudi med ostalimi kakovostnimi tračnimi žagami v naši ponudbi in verjamemo, da boste našli primerno zase, ne glede na to, kakšno delo opravljate in kako pogosto.

Detajl zmogljive tračne žage

Tračna žaga za kovino po ugodni ceni

V podjetju Pretent d. o. o. se zavedamo, kako pomembno je zaupanje naših strank, zato pri orodjih, med katere spadajo tudi tračne žage, ne delamo kompromisov pri ceni in kvaliteti in ponujamo le najboljše tračne žage za železo in ostale materiale po ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi tračnimi žagami za kovino, med katerimi boste našli takšne, nekoliko bolj enostavne za domačo uporabo v delavnici, kot profesionalne žage za vsakodnevno delo v podjetju, ki se ukvarja z rezanjem različnih materialov.

Verjamemo, da boste nad našo ponudbo navdušeni in da bo prav vsak našel idealno žago za njega, obenem pa vas bo prepričala tudi cena, ki je izjemno nizka za takšno kakovost. V kolikor imate glede tračnih žag za železo ali druge materiale kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte po telefonu ali elektronski pošti in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja, v kolikor želite, pa vam bomo tudi svetovali o izbiri, saj imamo ogromno izkušenj na področju tračnih in krožnih žag, pa tudi ostalega orodja. Naše podjetje je prava rešitev za nakup tračnih žag, zato si zagotovite svojo in rezanje kovine bo postalo čisti užitek. Seveda pa ne pozabite na ustrezno zaščitno obleko, saj je varnost na prvem mestu.