Vhodna vrata Vrata

Protivlomna vrata vrhunske kakovosti po meri – za hišo ali stanovanje

Protivlomna vrata po meri vašega doma, da boste povsem brez skrbi

Protivlomna vrata za stanovanje ali hišo so nedvomno zelo pametna izbira. Vaš dom bo namreč z njimi bistveno varnejši oziroma bolje zaščiten pred nepovabljenimi gosti. Možne so različne prilagoditve po meri; s tem dobite kombinacijo lastnosti, ki bo v celoti ustrezala specifikam objekta oziroma varnostnemu tveganju …

Kakovostna protivlomna vrata za hišo ponujajo tudi zaščito pred vrtanjem

Protivlomna vrata za hišo delimo v različne varnostne razrede. Informacija o tem, v kateri razred spada, tako razkrije ogromno o kakovosti posameznega izdelka. Večinoma zadošča varnostni razred 3, če potrebujete zares maksimalno zaščito, pa vam priporočamo izbiro varnostnega razreda 4. Eden izmed elementov, ki jim je smiselno posvetiti največ pozornosti, če želite resnično kakovostna protivlomna vrat za hišo, je zagotovo ključavnica. Priporočamo, da izberete ključavnico z vsaj 12-točkovnim zaklepanjem, obenem pa je zelo koristna zaščita cilindričnega vložka z manganovim jeklom. Ta zavaruje cilindrični vložek v primeru vrtanja ali lomljenja, s čimer je zagotovljena še posebej kakovostna oz. učinkovita zaščita.

Vrhunska protivlomna vrata za stanovanje oz. hišo v treh izvedbah

V podjetju Maksi okna in vrata vam ponujamo izjemno kakovostna protivlomna vrata po meri za vašo hišo ali stanovanje. Izbirati je mogoče med različnimi modeli in s tem stopnjami zaščite. Najosnovnejša različica je model Ruby Basic, ki se uvršča v varnostni razred 3. Pohvali se lahko s ključavnico z 12-točkovnim zaklepanjem in z varnostnim ščitnikom iz manganovega jekla. Podobno velja za model Ruby Advance, ki ga odlikuje še posebej ugodno razmerje med kakovostjo in ceno. Za tiste najzahtevnejše pa je tu model Ruby Premium, ki spada v varnostni razred 4 in ki ima nameščeno ključavnico s kar 15-točkovnim zaklepanjem. Vsi omenjeni modeli hkrati zagotavljajo izvrstno toplotno in zvočno izolacijo, za povrh pa jih odlikuje visoka stopnja ognjevzdržnosti.

Protivlomna vrata po meri: izbirajte med različnimi barvami in kljukami

Izbirate lahko torej med več osnovnimi modeli in stopnjami zaščite, hkrati pa boste imeli ogromno svobode pri odločitvi glede barve in kljuke. Na voljo vam je namreč kar 31 različnih barv in 16 različnih kljuk (katalog barv in kljuk je dostopen na naši spletni strani). Končni rezultat so vrata po meri, ki so resnično prilagojena vašemu domu in vašim zahtevam – tako glede varnosti kot glede vizualnega učinka. Zavedamo se, kako pomembne so kakovostne rešitve po meri, zato vam pomagamo poiskati zares optimalno kombinacijo lastnosti protivlomnih vrat za vašo hišo ali stanovanje, kar vključuje tudi pomoč pri izbiri ustreznih protivlomnih vrat in oken, s čimer bo zaščita pred vlomilci še učinkovitejša.