Ograje

Stopniščne notranje ograje inox za sodoben videz prostora

Stopniščne notranje ograje Stopniščne notranje ograje iz nerjavečega jekla nudijo oporo pri hoji navzgor in navzdol po stopnicah ter preprečujejo padce. Hkrati so seveda moderne notranje ograje za stopnice ali hodnik tudi izjemno lep in eleganten dodatek, ki polepša vsak prostor. Na izbiro je veliko različnih možnosti, ki so primerne tako za izjemno moderne kot tudi za povsem klasične stanovanjske hiše. Stopniščne notranje ograje so primerne tudi za poslovne stavbe. Ker zahtevajo minimalno vzdrževanja in dolga leta ohranijo svoj videz, so odlične za družine z otroki in domačimi živalmi ali pa za poslovne prostore, kjer je frekvenca ljudi bistveno večja. V podjetju Hifa so vam na voljo tudi zunanje ograje z različnih materialov, dvoriščna vrata ter nadstreški za avto ali nad vhodom.

Inox notranje stopniščne ograje v kombinaciji z drugimi materiali

Za večjo pestrost in nekoliko drugačen videz so lahko notranje ograje za stopnice iz nerjavečega jekla izdelane tudi v kombinaciji z drugimi materiali. Kombinacija nerjavečega jekla in lesa deluje nekoliko topleje in bolj domačno, saj les doda jeklu toplino. Moderne stopniščne notranje ograje so lahko deloma izdelane tudi iz stekla. Ta inoxu doda prav posebno eleganco, od vrste stekla pa je odvisno, kakšen bo končni vtis. Kot dodatek si lahko izberete tudi inox pletenice ali pa pleksi steklo. Z izborom barve lesa in stekla lahko ograja povsem spremeni videz in jo zlahka barvno prilagajate prostoru.

Zunanje ali notranje stopniščne ograje z dolgo življenjsko dobo

Inox ali nerjaveče jeklo je material, ki ima neverjetno dolgo življenjsko dobo, saj je izjemno odporen proti večini poškodb in vplivov. Do živega mu ne morejo vlaga, visoka ali nizka temperatura, sončna svetloba in drugi vremenski vplivi, obenem pa je skoraj popolnoma neobčutljiv na udarce in praske – in seveda nikoli ne začne rjaveti. Zato so moderne notranje in zunanje ograje za stopnice prava izbira. Zanje vam nudimo 10-letno garancijo, a njihova življenjska doba je bistveno daljša, saj stopniščne notranje ograje zlahka ostanejo z vami celo življenje. Če se boste vmes naveličali videza, pa preprosto zamenjajte le lesene ali steklene dele in ograja bo kot nova!