Kopalniška oprema Radiatorji

Cevni radiatorji za kopalnice tudi dekorativen element

Kopalniški cevni radiatorjiCevni radiatorji za kopalnice že kar nekaj časa presegajo svojo osnovno funkcijo ogrevanja ter sušenja brisač in perila. Zaradi svoje sodobne oblike in širokega spektra barv in dimenzij so priljubljeni tudi kot dekorativni radiatorji za kopalnice. Kopalniški cevni radiatorji so sestavljeni iz dveh ali več cevi, ki so postavljene vodoravno ali navpično, elegantnost in sijaj pa jim dajejo visokokakovostni materiali. Za prijetno vzdušje in svežino v vaši kopalnic bodo poskrbeli kopalniški cevni radiatorji Bial. Odlikujejo jih čiste in elegantne linije ter širok spekter barv in dimenzij, ki se  prilagaja vsakemu okolju in vam tako omogoča popolno svobodo pri opremljanju prostora. Med najbolj priljubljenimi so kopalniški cevni radiatorji linije CLASSIC. Ugodna cena, nevsiljivost ravnih cevi in skladnost z vsako kopalniško opremo so prepričali že mnoge.

Poleg različnih kolekcij vam nudimo tudi možnost izdelave radiatorja po meri. Vaš kopalniški radiator bo tako edinstven izdelek, ki se bo popolnoma ujemal tako s prostorom kot tudi z ostalo opremo vaše kopalnice.

Kopalniški cevni radiatorji Bial za popestritev vaše kopalnice

Dizajnerski radiatorji za kopalnice Bial so funkcionalni, praktični in elegantni in kot taki odlična izbira za vsak prostor. Našo bogato ponudbo sestavljajo različne kolekcije. Poleg že omenjene linije CLASSIC so vam na voljo tudi cevni radiatorji za kopalnice A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUADRO. Za kopalniške cevne radiatorje A-LINE je značilna sveža in prefinjena oblika. Ti dekorativni radiatorji za kopalnice so še bolj elegantno videti v krom različici. Navpične cevi elegantne oblike D-profila so značilne za linijo ALTA. Ti cevni radiatorji za kopalnice zaradi majhne globine zavzamejo zelo malo prostora. Za drugačne oblike prostorov priporočamo linijo EXCLUSIVE, ki se ponaša z razkošjem zaobljenih lokov. Za prestižen vtis vaše kopalnice pa bo poskrbela linija QUADRO.

V naši ponudbi kopalniških radiatorjev boste našli tudi električni cevni kopalniški radiator različnih oblik, velikosti in ogrevalnih moči.

Električni cevni kopalniški radiator za manjšo porabo energije

Električni cevni radiatorji za kopalnice predstavljajo enostavno, varčno in okolju prijazno rešitev za ogrevanje vašega doma. Električni cevni kopalniški radiatorji so funkcionalni, kakovostni in varčni izdelki, ki jih poleg manjše porabe energije odlikujeta tudi hitra montaža in preprosto upravljanje. Prav tako pa ne zahtevajo dodatnega vzdrževanja. Dizajnerski električni radiatorji za kopalnice bodo popestrili prav vsak prostor, kamor ga boste namestili.

Kopalniški cevni radiatorji Bial – ugodna cena za izvirno in praktično popestritev vaše kopalnice. Obiščite nas in se prepričajte. Vabljeni!