vimar stikala
Elektroinštalacije

Stikala Vimar se ponašajo z več kot 60-letno tradicijo

Ko je govora o kakovostnih stikalih, ne moremo mimo stikal znamke Vimar. Stikala, ki so na tržišču že vse od davnega leta 1945, namreč veljajo za izjemno trpežen in varen proizvod, ki ga nadgrajuje zanimiv, sodoben dizajn, ki čudovito dopolni podobo vsakega prostora … Elektro stikala Vimar tako združujejo praktičnost s posebnim estetskim doživetjem.

Stikala Vimar – italijanska stikala, znana po vsem svetu

Dolga tradicija stikal Vimar je svojevrstno potrdilo njihove kvalitete. Tako dolga prisotnost stikal znanega italijanskega podjetja, ki ima svoj sedež proizvodnje v mestu Marostica, namreč priča o tem, da so stikala Vimar stikala vrhunske kakovosti, prilagojena potrebam kupcev v posameznih obdobjih. Kakovost stikal Vimar pa se s časom le še povečuje, saj si podjetje stalno prizadeva za dodatne izboljšave in iskanje novih, inovativnih rešitev, tako v smislu funkcionalnosti kot samega dizajna. Nikakor pa ni zanemarljivo niti dejstvo, da so stikala Vimar tudi izjemno varna za uporabo, saj ustrezajo najvišjim standardom varnosti, ki veljajo za elektromaterial.

vimar stikalaTipi stikal Vimar

Izbirate lahko med različnimi linijami stikal Vimar, pri čemer še posebej izstopata liniji Idea in Plana. Na voljo so tudi različne barve stikal, kar vam omogoča, da izberete stikalo, ki se najbolje ujema s celostno podobo določenega prostora v vašem domu. Veliko izbire pa imate tudi glede same funkcionalnosti stikal Vimar. Stikala, ki so na voljo, so namreč tako klasična (enojna, dvojna, trojna itd.), kot takšna, ki so prilagojena bolj zahtevnim uporabnikom. Tako se lahko odločite tudi za menjalna stikala Vimar ali pa izberete posebna, zatemnilna stikala, s pomočjo katerih lahko prilagajate količino svetlobe v prostoru. Ne glede na konkretno izbiro, pa ste lahko prepričani, da boste z nakupom stikal Vimar izbrali resnično kvaliteto, spleteno iz dolgoletnih izkušenj in znanj ter sodobnih, pogosto tudi nekoliko drznih idej.