Industrijski sesalec za prah
Sesalci

Sesalec za prah

Zmogljivi in dosledni sesalci za prah

Industrijski sesalec za prahDober sesalec za prah spada v obvezno opremo vsakega gospodinjstva, poslovnega prostora ali javne ustanove. Zmogljivi in dosledni sesalci za prah so popolna rešitev za sistematično in temeljito čiščenje obsežnejših površin. Sesalci za prah iz naše ponudbe so kompaktni in obstojni, njihove komponentne so izdelane iz preverjenih vrhunskih materialov, kar omogoča izredno majhne obrabe in kar najmanšo potrebe po vzdrževanju. Zato smo pri dobavi naših strojev še posebej zahtevni pri izbiri dobaviteljev, saj svojim strankam želimo zagotoviti, da ponujamo kar naboljše razmerje med kakovostjo in vloženimi sredstvi, saj nas vodi moto, da je za naše stranke le najboljše dovolj dobro.

 

Vrhunski industrijski sesalci za prah

S sesalci za industrijsko čiščenje velikih površin hitreje in učinkoviteje počistite ter varneje odstranite odpadke, saj le dobri sesalci, kakršne pri nas ponujamo, omogočajo poleg običajnega suhega tudi kakovostno mokro sesanje.
Industrijski sesalci za prah se prav tako praznijo zelo enostavno, zaradi česar so še toliko okretnejši, priročnejši za uporabo in primerni za vse, še tako nemočne uporabnike, zaradi česar je njihova uporaba varna in zanesljiva.Sesalci za prah v sodobnih izvedbah premorejo neprekinjeno zmerno uporabo tudi do 24 ur na dan.
Zelo dobre sesalce za prah, kakršne ponujamo pri našem podjetju, odlikuje neposredna povezanost rotorja na motorno gred, kar še dodatno zmanjšuje obrabljanje in potrebe po vrdrževanju, prav tako pa je kanal za puhalo narejen iz aluminija, kar sesalcu še dodatno zmanjšuje težo.
Vselej, ko potrebujete sodobne in učinkovite rešitve za svoje poslovne, trgovske ali druge obsežnejše prostore, imejte v mislih predvsem izdelke iz naše skrbno izbrane ponudbe dolgoletno spremljanih in nadziranih aparatov. Mednje sodijo tudi izredno dobri sesalci za prah, ki bodo s svojimi številnimi funkcijami in prilagoditvami zagotovo optimalna izbira prav za vse vrste temeljitega in obenem ugodnega industrijskega sesanja.
Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje na elektronski naslov info@dobit.si ali nas kontaktirajte na telefonsko številko 02 235 04 40.