Ravne strehe v Sloveniji
Strehe

Ravne strehe v Sloveniji

Ravne strehe v Sloveniji popularne zaradi mnogih prednosti

Ravne strehe v Sloveniji so arhitekturna pridobitev, ki postaja vse bolj priljubljena. Ravne strehe so v Sloveniji tako popularne, ker omogočajo izvrsten izkoristek prostora tako na notranji, kakor tudi na zunanji strani. Ravne strehe se v Sloveniji vse bolj uveljavljajo, kljub temu da so jim na nekaterih slovenskih področjih lokalni prostorsko ureditveni pogoji povsem nenaklonjeni in jih sploh ne dovoljujejo. Neverjetno je, da je v 21. stoletju v naši državi to še marsikje mogoče, saj to kaže na arhitekturno zaostalost nekaterih slovenskih okolij, kjer so odločevalci na tem področju res nezaslišano rigidni. Zelo popularna je tudi ozelenitev ravne strehe, za katero se v zadnjem času odloča veliko privatnih investitorjev in seveda tudi podjetij. Ceno zelene strehe je več kot upravičeno plačati, saj ozelenitev ravne strehe prinese celo vrsto prednosti in ne nazadnje tudi prihrankov. V našem podjetju vam omogočimo izdelavo zelene strehe v skladu z najvišjimi evropskimi standardi oziroma smernicami na tem področju, z veseljem pa vam svetujemo tudi v zvezi z izolacijo ravne strehe. Izdelujemo vse znane sisteme zelenih streh, kot so denimo Aurig in Xeroflor.

 

Ravne strehe v Sloveniji so vse pogosteje zelene

Ravne strehe v SlovenijiVse več ponosnih lastnikov ravnih streh v Sloveniji se odloča za ozelenitev ravne strehe. Zelene strehe Aurig in Xeroflor omogočajo toliko različnih prednosti in tudi prihrankov, da vse več investitorjev ugotavlja, da je cena zelene strehe investicija, ki se povrne. Cena zelene strehe se ne povrne samo z boljšo kvaliteto bivanja in z visokim imidžem. Cena zelene strehe se vam v letih povrne že z manjšo uporabo klimatske naprave v zgornjih etažah objekta, ki jih ozelenitev ravne strehe prijetno ohlaja.

 

Ozelenitev ravne strehe je zelo pametna odločitev

Ravne strehe v Sloveniji postajajo vse bolj zelene. Ekološkemu razmišljanju in ideji trajnostnega razvoja, ki mu je tudi pri nas naklonjenih vse več ljudi, se je pridružil tudi zelo racionalen argument ekonomske koristnosti zelene strehe, zaradi katerega je vsekakor zelo razumno plačati ceno zelene strehe. V našem podjetju smo zelenim streham izredno naklonjeni tudi sami, zato se za naše stranke vedno potrudimo, da jim zeleno streho izdelamo po čim ugodnejši ceni in jih tako še na prijeten način spodbudimo, da naredijo sebi in okolju z vgradnjo zelene strehe korist.