Izdelava intenzivne zelene strehe
Strehe

Izdelava zelene strehe

Izdelava zelene strehe v skladu z ustreznimi standardi

Izdelava zelene strehe je odgovorno opravilo. Mnogi si predstavljajo, da je izdelava zelene strehe pač enostavna: nasuješ zemljo, posadiš ali poseješ rastline, pa je… Toda resnica je drugačna. Zemlja kot taka v osnovi sama po sebi nima kaj iskati že pri intenzivni zeleni strehi, uporabiti je potrebno posebne substrate, v katerih je zemlja le ena od komponent. Pri ekstenzivni zazelenitvi pa je zemlja že v manjših količinah povsem neprimerna. Pri ekstenzivni zazelenitvi uporaba zemlje v manjših količinah ali v celoti povzroči, da se bo vaša zelena streha spreminjala iz močvirja v puščavo in obratno. V našem podjetju poskrbimo, da je izdelava zelene strehe opravljena v skladu z zahodnoevropskimi smernicami, ki temeljijo na več kot pol stoletja tradicije in uspehov. Če boste pri nas naročili ekstenzivno zazelenitev ali intenzivno zeleno streho, boste z ozelenitvijo ravne strehe lahko zadovoljni, saj bomo poskrbeli za zdravo in stabilno zeleno streho. Cena, ki vam jo bomo pri nas zaračunali, je najnižja možna, saj se trudimo, da za promocijo zelenih streh v Sloveniji storimo čimveč. Z veseljem svetujemo tudi v zvezi z drugimi tehničnimi karakteristikami, kot je denimo hidroizolacija zelene strehe, ki mora biti protikoreninsko odporna.

 

Izdelava zelene strehe pri nas temelji na bogatih izkušnjah

Izdelava intenzivne zelene streheV našem podjetju izdelavo zelene strehe jemljemo zelo resno. Naše osebje ima bogate in dolgoletne izkušnje z ekstenzivno zazelenitvijo in z intenzivno zeleno streho ne le v Sloveniji ampak tudi v tujini. Za ceno zelene strehe, ki jo plačate pri nas, tako dobite največ, saj poleg bogatega znanja in izkušenj dobite tudi kvalitetne materiale. Za naše stranke se trudimo, da smo najcenejši na trgu.

 

Intenzivna zelena streha pri nas vas bo razveselila

Ne glede na to, ali se boste odločili, da boste pri nas naročili ekstenzivno zazelenitev ali intenzivno zeleno streho, ne glede na to, ali je vaša površina, predvidena za zeleno streho velika ali majhna, se bomo z izdelavo zelene strehe za vas posebej potrudili, ker se posebej potrudimo prav za vsako stranko. Pomembno nam je namreč, da prav vse naše zelene strehe, ki smo jih izdelali, uspevajo vrhunsko, saj je temelj poslovne uspešnosti zadovoljstvo strank, poleg tega pa je dehteča zelene streha vedno najboljša reklama. Naše zelene strehe s svojim izgledom razveseljujejo stanovalce, sosede, obiskovalce in naključne mimoidoče objektov, na katerih se naše zelene strehe bohotijo.