Nepremičnine

Pasivna gradnja je ekološka in varčna

Tudi montažne hiše omogočajo pasivno gradnjo

Načelo pasivne gradnje je razvil dr. Wolfgang Feist, ki je leta 1991 v bližini Frankfurta postavil pilotni projekt. Od takrat dalje je po Evropi zraslo že več 10.000 tovrstnih objektov (modernih stanovanjskih hiš in poslovnih objektov), sistem pasivne gradnje pa se vseskozi nadgrajuje in dopolnjuje. Po sistemu pasivne gradnje lahko gradimo klasične zidane objekte, pa tudi montažne hiše. Podjetje Marles vam nudi prelepe atrijske montažne hiše, nadstropne montažne hiše, za vas pa opravimo tudi montažo lesene hiše.

Najlepše družinske hiše

Pasivna gradnjaNa naši spletni strani ali v katalogu si lahko ogledate pestro ponudbo različnih modelov montažnih hiš, ki so zgrajene po načelih pasivne gradnje. V zadnjem času je še posebej veliko povpraševanje po atrijskih montažnih hišah, ki jih obdaja manjši vrt ali zelenica, kjer si lahko v miru spočijemo. Poznamo različne oblike atrijskih montažnih hiš (npr. v obliki črke U, L ali v obliki kocke), vsakič pa predstavlja vrt, zelenica ali atrij središčni zunanji prostor, kjer se lahko družina, sorodniki in prijatelji zberejo in družijo. Atrijske montažne hiše omogočajo boljši izkoristek prostora, saj stopnišče ni potrebno, vendar pa zanje potrebujemo nekoliko več ozemlja. Odločitev je na vas, mi pa se bomo potrudili, da bo atrijska montažna hiša Marles izdelana v skladu z vsemi veljavnimi standardi kakovosti.

Montaža lesene hiše

Montažo lesene hiše za vas hitro in strokovno opravi podjetje Marles, na vašo željo pa leseno hišo tudi načrtujemo. Pri montaži lesene hiše se držimo vaših individualnih zahtev, z veseljem pa vam ponudimo tudi koristne nasvete. Le kvalitetna montaža lesene hiše namreč zagotavlja brezhibnost in dolgo življenjsko dobo objekta.

Za dodatne informacije o montaži lesenih hiš, pasivni gradnji in drugih izdelkih ter storitvah se obrnite na vas preko telefona ali elektronske pošte.