Fontane

Vodna fontana izredno popestri in zviša imidž vašega doma

Vodna fontana je cenjena kot eden najbolj prestižnih elementov na vrtu oziroma na dvorišču. Nekoč so si vodno fontano privoščili le aristokrati, saj je vodna fontana veljala kot vrhunec luksuza, ki so si jo najbolj prestižni privoščili za popestritev svoje rezidence. Danes pa so vodne fontane cenovno dostopne skoraj vsem. Moderne fontane so zaradi sodobnih možnosti proizvodnje izdelale perfektno, kljub temu da za izdelavo fontane ne poskrbi vrhunski kamnosek s svojimi ročnimi spretnostmi, kar je bil nekoč edini način izdelave fontan. Fontana pri vas doma tako nikakor niso več le nedosegljive sanje, ampak vaša realna izbira.

Vodna fontana

Vodna fontana nekoč le na gradu ali trgu, danes na vašem dvorišču

Nekoč so vodne fontane krasile le gradove, velike vrtove ali mestne trge ter kasneje pa hotele in toplice, danes pa imate lahko svojo fontano kar doma. Tisoči vodnih kapljic lahko uprizorijo igro, ki pritegne vaš pogled in spočije uho kar na vašem domačem dvorišču. Fontano si doma omisli vse več ljudi, ki cenijo estetiko in ljubijo igro vode. Naše vodne fontane so vrhunske in prečudovite. Naša izdelava fontan vas bo navdušila s svojimi bistroumnimi zamisli, ki bodo zadovoljile še tako zahteven okus.

Izdelava fontan danes z bistveno manjšimi omejitvami

Moderne fontane so povsem nekaj drugega, kot so bile klasične vodne fontane izpred stoletij. Danes izdelava fontan omogoča, da si lahko izberete posebne oblike, ki jih bodo tvorile kapljice, ki jih bo fontana pri vas doma živahno škropila. Kapljice so lahko tudi v različnih barvah. Naši mojstri izdelave fontan vam bodo uresničili vaše ideje. Želimo namreč, da boste s svojo fontano doma in z igro njenih vodnih curkov kar najbolj zadovoljni. Omislite si lahko naravni ali pa morda bolj umetniški stil. V vsakem primeru boste lahko uživali v igri kapljic in mavričnih barv, ki jih bo obsijalo sijoče sonce.