Nepremičnine

Hiša na ključ Marles

V današnjem času se ljudje pri nakupu montažne hiše pogosto odločajo za t.i. hišo na ključ. Pri nas vam nudimo dve možnosti, in sicer hišo na delni ključ (paket L) ali hišo na polni ključ (paket XL). Hiša na delni ključ (paket L) vsebuje vse, kar je zajeto v paketu M, poleg tega pa še strojne inštalacije, elektro inštalacije in strojne tlake. Hiša na ključ (polni ključ oz. paket XL) pa poleg prej naštetega obsega še notranja slikopleskarska dela, keramiko, sanitarno opremo, talno keramiko in parket, stopnice in notranja vrata. S hišo na ključ prihranite veliko časa in denarja, objekt pa je primeren za takojšnjo vselitev. Gradnjo hiše na ključ izvaja samo en izvajalec, zato ne prihaja do zamud in čakanja na podizvajalce, v primeru reklamacij pa se je potrebno obrniti samo na eno podjetje.

Ekskluzivna hišaEkskluzivna hiša

Ekskluzivna hiša Marles se ponaša z individualno zasnovo in moderno opremljenostjo. V kategoriji ekskluzivnih hiš boste našli kar 14 različnih modelov – od minimalističnih z izredno majhno energetsko porabo do arhitekturno zelo razgibanih montažnih hiš.

Nizkoenergijske montažne hiše – cenik

Vse montažne hiše Marles so zasnovane tako, da imajo kar najmanjše toplotne izgube in posledično manjšo energetsko porabo. V ceniku montažnih hiš izberite želeno konstrukcijo in se seznanite s predvideno porabo.