Inteligentne inštalacije
Elektroinštalacije Varovanje objekta

Sistem pametne hiše omogoči udobnejše bivanje z uporabo pametnih inštalacij

Pametne inštalacije so tisti del elektroinštalacij, ki omogoča pridobitev boljše kvalitete vašega bivališča. Gre za sodoben način delovanja inštalacij, ki omogoča vklapljanje naprav takrat in tako kot si želite. Prednost pametne inštalacije v hiši je denimo v tem, da vas lahko zavaruje pred neželenimi obiskovalci, saj elektroinštalacije v hiši nastavite tako, da vključijo simulacijo vaše prisotnosti, kadar obstaja nevarnost, da je v hišo vstopil vlomilec. Sistem pametne hiše bo v tem primeru poskrbel, da se bodo vključile določene naprave oziroma sistemi, ki bodo vlomilca prestrašili in odgnali.

Inteligentne inštalacije v hišiSistem pametne hiše bo pripomogel k varovanju otrok

Prav tako lahko pametne inštalacije nastavite tako, da se bodo ob vstopu otrok v hišo določene naprave izključile oziroma blokirale. Na tak način otroka tudi brez stalnega spremljanja lahko zavarujete pred napravami, ki bi mu lahko škodovale. Sistem pametne hiše vas bo reševal tudi v primeru poplav ali izpuščanja plina, saj bo samodejno zaprl dovod vode ali plina in vas o tem takoj samodejno obvestil. Vključite lahko tudi samodejno zapiranje oken v primeru deževja, s čimer boste preprečil mokro katastrofo okrog vašega okna ob prihodu domov. Si že želite tega odličnega sistema, ki ga še pred kratkim nismo poznali, sedaj pa postaja vedno pogostejša izbira naših strank?

Preberite več na www.vsi.si/hilman/inteligentne-instalacije.

Pametne inštalacije so nujna izbira vsake novogradnje

Pred projektiranjem elektroinštalacij se dobro informirajte o prednostih, ki jih pridobite z izbiro sistema pametne hiše. Potrebe gospodinjstev se namreč sčasoma spreminjajo, tehnologija pa temu primerno napreduje. Pametne inštalacije v hiši so odraz potrebe po upravljanju električnih naprav od daleč, daljinsko oziroma z nastavitvami za določene situacije. Vse to povečuje kvaliteto bivanja, saj vam omogoča prilagodljivost tudi takrat, ko vas ni doma. Izberite pametne inštalacije, izdelavo načrtov in druga dela, kot je napeljava elektrike, pa prepustite strokovnjakom našega podjetja Hilman inštalacije.