Parketi Ljubljana
Parket

Kam po parket? Ljubljana navdušuje z bogato ponudbo …

Razmišljate, da je počasi prišel čas za nov parket? Ljubljana je kot prestolnica zagotovo najboljša izbira za tovrstne nakupe … Tako vam ne bo treba kolebati med ugodno ceno parketa na m2 in sanjskim parketom, saj lahko dobite oboje, združeno v en sam izdelek. Nič več nezadovoljstva ob pogledu na staro, poškodovano talno oblogo – že kmalu si boste lahko odpočili oči na povsem novem parketu in se z njim pohvalili pred gosti, zato se čim prej odpravite na pot proti Ljubljani …

Parketi LjubljanaParket je pametno izbirati neposredno v prodajnih salonih

Kljub dejstvu, da je ponudba parketa v slovenski prestolnici zelo pestra, pa se pri marsikom pojavlja pomislek, ali je res nujna pot v Ljubljano. Parket je namreč mogoče dandanes, podobno kot številne druge proizvode, marsikje naročiti kar po spletu. Vendar pa se boste lahko v salonu na lastne oči prepričali, da je izbrani parket zares takšen, kot si želite. Poleg tega se bosta osebno lažje dogovorili o podrobnostih glede polaganja ipd., svetovalci pa vam lahko pomagajo pri izbiri najustreznejšega parketa.

Najboljši parket v Ljubljani

V EKO STILU (BTC, Ljubljana) parket, ki ga ponujamo kupcem, naročamo le pri preverjenih, priznanih proizvajalcev, katerih izdelki so navdušili že številne stranke. Preplet vrhunske kakovosti in konkurenčnih cen pa je še dodaten razlog za obisk našega salona v Ljubljani. Cena parketa na m2 je odvisna od vrste izbranega parketa, pri večjih naročilih pa se je mogoče dogovoriti tudi za količinski popust. Za svoje stranke redno pripravljamo tudi številne druge ugodnosti in presenečenja.