Elektroinštalacije

Pametna hiša – sodobna vizija prihodnosti

Pametna hiša, ki je še pred leti veljala za vizijo prihodnosti, danes predstavlja temelj sodobnemu načinu moderne gradnje. Pametna hiša z vgradnjo pametne inštalacije omogoča izkoristek vseh prednosti, ki nam jih ponuja moderna tehnologija. Čeprav je vsaka pametna hiša unikatna, prav tako tudi vgradnja in uporaba digitalne tehnologije, lahko z zagotovostjo trdimo, da pametna hiša, z izrabo modernih in tehnoloških potencialov, človeku zagotavlja povečano varnost in udobje, skrbi za ekonomično uporabo energije ter omogoča enostavno in varno upravljanje tudi, ko ste daleč stran od doma. Tako zasnovana pametna hiša omogoča, da je uporabnik vedno na tekočem, kaj se dogaja z njegovim domom. Seveda pa, da pametna hiša dejansko omogoča varen prostor in prijetno okolje za bivanje, pa je potrebno poskrbeti že v samem začetku gradnje, z ustrezno zasnovo, načrtovanjem, kakovostno izvedenim elektro projektiranjem, usklajevanjem in programiranjem ter brezhibnim zaključkom projekta, ki ga nudimo kakovostni in šolani strokovnjaki podjetja Pečaver.

Pametne inštalacije v pametni hiši

Številni podatki in študije razkrivajo, da so pametne inštalacije, ne samo inštalacije prihodnosti, temveč narekujejo nov trend moderne gradnje, z vgradnjo in uporabo sistema pametne inštalacije. Pametne inštalacije, ki jih lahko s centralnim nadzornim sistemom tudi nadgradimo, omogočajo, da avtomatiziramo celoten stanovanjski objekt po lastnih potrebah. Glavni razlog, da se ljudje odločajo za pametne inštalacije je ta, da poleg enostavnega upravljanja, ki se lahko izvaja, (sistem tovrstnih inštalacij omogoča tudi upravljanje doma na daljavo) preko pametnega telefona, tabličnega računalnika ali daljinskega upravljalnika za tv, ponujajo še:

• povečano varnost

• krmiljenje razsvetljave z ekonomično uporabo energije

• avtomatizirano upravljanje žaluzij, ogrevanja, hlajenja

• enostavna adaptacija električne inštalacije

• enostavna nadgradnja starih sistemov z novejšimi elementi

• pestra izbira elementov različnih kakovostnih ponudnikov priznanih blagovnih znamk

Elektroinštalacije v hiši – elektro projektiranje

Pametna hiša in elektroinštalacijePodjetje Pečaver smo kakovosten, strokoven in usposobljen ponudnik storitev na področju elektro projektiranja. Elektroinštalacije v hiši, poslovnem ali industrijskem objektu, ki sodijo med najpomembnejše in najnujnejše storitve v procesu načrtovanja izgradnje objekta, jemljemo resno in z veliko mero odgovornosti, zato so naše elektroinštalacije v hiši narejene natančno in brezhibno, saj se zavedamo, da slabo projektirane elektroinštalacije v hiši lahko povzročijo veliko materialno škodo in neskončne stroške popravila. Garantiramo vam, da so naše elektroinštalacije v hiši ali kateremkoli drugem objektu, opravljene prvovrstno ter v dogovorjenem roku. Nudimo vam nizkonapetostne, elektroenergetske ali informacijske elektroinštalacije v hiši. Prav tako si pri nas lahko zagotovite naslednje projekte električnih inštalacij:

• projektiranje pametnih inštalacij KNX (vsebuje tlorise)

• pridobitev projektne dokumentacije za elektro inštalacije:

– PGD (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja)

– PZI (projekt za izvedbo)

– PID (projekt izvedenih del)

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem bomo svoje kakovostne storitve na področju elektro projektiranja opravili tudi pri vas.