Ogrevanje in hlajenje Radiatorji

Radiatorji

Cevni radiatorji za kopalniceRadiatorji, že dolgo niso več, zgolj aparatura za ogrevanje stanovanja, temveč se vse bolj uveljavljajo, kot pomemben estetski oziroma umetniški element, ki daje stanovanju unikaten videz, obenem pa ga še ogreva. V podjetju Dial so vam na voljo dizajnarski radiatorji za kopalnice in ostale bivalne prostore. Poleg estetsko dovršenega videza, ki ga radiatorji vnesejo v dom, imajo zahvaljujoč posebnim oblikam, radiatorji še funkcionalno in praktično vlogo. Namreč radiatorji, poleg ogrevanja, omogočajo, da jih uporabljate, kot stojalo za brisače ali pa na njih sušite perilo. V naši ponudbi so vam na voljo radiatorji različnih blagovnih znamk in proizvajalcev:

  • Classic
  • A- Line
  • Alta
  • Exclusive
  • Quadro

Ponudba omogoča tudi izbiro radiatorjev po naročilu, kar pomeni, da si lahko kupec sam izbere v kateri RAL barvni lestvici bodo radiatorji pobarvani. Radiatorji po naročilu so dobavljivi, ne samo v različnih barvah, temveč tudi v različnih oblikah in dimenzijah, seveda pa je cena takšnih radiatorjev tudi nekoliko višja. Namreč, lahko bi rekli, da cena vključuje umetniško delo, ki obenem služi tudi, kot aparat za ogrevanje. Glede na to, da gre za dva kakovostna izdelka v enem, pa je cena takšnih radiatorjev pravzaprav zelo ugodna.

Cevni radiatorji za kopalnice

Cevni radiatorji za kopalnice so dizajnarski radiatorji za kopalnice, ki se, zaradi poljubnih barv, po izbiri kupca, dizajna in visokega sijaja povežejo in zlijejo s prostorom. Ali pa, zaradi umetniškega, nevsakdanjega, morda retro izgleda, cevni radiatorji za kopalnice, s svojim izstopanjem, vnesejo v prostor posebno dodano vrednost. Cevni radiatorji za kopalnice so sestavljeni iz dveh ali več vodoravno ali navpično postavljenih cevi. Cevni radiatorji za kopalnice, zaradi svoje oblike in načina izgradnje, omogočajo enostavnejšo postavitev in opremo kopalniškega pohištva. Cevni radiatorji za kopalnice po naročilu omogočajo neomejeno število izvedb, kar pomeni, da se lahko v celoti skladajo z vašim prostorom in z oblikami v njem.

Montaža radiatorjev – cena

Ob nakupu radiatorjev Bial so priloženi nosilci, varnostni in slepi čepi, garancijski list ter navodila za montažo in vzdrževanje. Montaža radiatorjev je ob upoštevanju navodil hitra in enostavna. Morda se vam bo zdelo, da je motaža radiatorjev, ob upoštevanju priloženih navodil enostavno opravilo, ki jo lahko izvede vsak. Vendar pa vam svetujemo, da v kolikor niste usposobljeni za montažo radiatorjev, je bolje, da le to prepustite strokovnjakom. Kajti napačna montaža radiatorjev lahko pomeni nepopravljivo škodo dodatne stroške in nepotrebno slabo voljo. Na koncu boste ugotovili, da bi bila cena radiatorjev in cena montaže veliko manjša, če bi delo že v začetku opravil za to usposobljen strokovni delavec.