Okvirji

Okvirjanje slik – ugodno uokvirjanje v Okviri d.o.o. Ljubljana

Okvir za sliko ne predstavlja le zunanjega dela slike, temveč sliko oživi in osmisli. Kakovostno okvirjanje slik poskrbi, da vaši dragoceni spomini in izjemna likovna dela zasijejo v najlepši luči. Pravilno izbran okvir sliko napravi še bolj mogočno in estetsko dovršeno, hkrati pa okrepi vidnost njene pripovedi. Pri izbiri pravega okvirja vam lahko pomaga naše podjetje, Okviri Vrhunc Ljubljana, kjer poskrbimo za kakovostno, hitro, predvsem pa cenovno ugodno okvirjanje slik.

Naše izkušeno in šolano osebje vam bo prisluhnilo in pomagalo pri vseh vaših odločitvah. Tudi naše delo namreč izhaja iz spoštovanja tako do umetniškega dela kot do naročnika. Uokvirjanje je zato resnično velik, a prijeten izziv, ki se ga vedno znova z veseljem lotevamo.

Okvirjanje slik s kakovostnimi aluminijastimi in lesenimi okvirji

Kakovostno uokvirjanje slik v Okviri V d.o.o. Ljubljana bo navdušilo še tako zahtevne okuse. Okvirji so izdelani iz kakovostnega lesa ali aluminija, poleg tradicionalnih in izvirnih oblik pa uvajamo tudi nove dizajne s sodobno površinsko obdelavo.

Lesen okvir za sliko je izdelan iz kakovostnega lesa, katerega toplina, barve in oblika nudijo svojstven zaključek umetniškemu delu. Nad aluminijastimi okvirji pa se v večji meri navdušujejo ljubitelji sodobnega sloga. Gre za trpežen in obstojen material, ki je na voljo v različnih barvah, oblikah in profilih. Aluminijast okvir še posebej pride do izraza pri slikah velikih dimenzij.

Okvirjanje slike Ljubljana

Izdelava okvirjev za slike – cena odvisna od dela in storitev

Če vas zanima, koliko stane okvir za sliko ali kakšna je cena okvirjanja, vam svetujemo, da nas pokličete. Cenik vam bomo posredovali po elektronski pošti. Cenik je zgolj informativne narave, saj je cena odvisna od dela in storitev, ki jih ponujamo. Nanjo vplivajo predvsem dimenzije slik, prav tako je različna, če želite uporabiti naš okvir za sliko ali pa če s seboj prinesete svojega.

Za informacije o storitvah, okvirjih, slikarskih barvah in materialih nas lahko tudi obiščete. Na Dolenjski cesti 164, Ljubljana smo vam dopoldne na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 13. ure, popoldne pa od ponedeljka do četrtka od 15. do 18. ure. Najdete nas tudi na spletu. Zato nikar ne odlašajte in si še danes zagotovite hitro, kakovostno in ugodno okvirjanje slik v Ljubljani.

Vabljeni!