Okvirji

Okvir za sliko naj dodatno izpostavi kakovost umetniškega dela

Podjetje Okviri V d.o.o. se ponaša z bogatimi in dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave okvirjev in okvirjanja slik. Pri izbiri pravega okvirja je naše šolano osebje pomagalo že številnim likovnikom in galeristom, pa tudi posameznikom, ki so želeli izbranemu delu, bodisi sliki bodisi fotografiji, dodati prav poseben pečat. Okvir za sliko likovno delo oživi in osmisli. Zato si ob okvirjanju slik vedno zamislite, kateri okvir bi najbolje predstavljal vstavljeno sliko. Napačno izbrani okvir bi namreč videz slike lahko popačil ali pa jo zaradi prevelikega izstopanja zasenčil.

V našem podjetju so vam na voljo kakovostni aluminijasti in leseni okvirji za slike, ki bodo zadostili še tako izbranim željam in okusom. Navdušila vas bo tudi njihova ugodna cena. Okvirji za slike bodo izdelani v najkrajšem možnem času, po končanem delu vam jih bomo tudi dostavili. Hkrati pa vam nudimo razporejanje in obešanje slik pri vas doma.

Leseni okvirji za slike prinašajo domačnost, eleganco in toplino

Lesene okvirje izdelujemo iz kakovostnega lesa. Toplina, barva in možnost oblikovanja lesa nudijo svojstven zaključek umetniškemu delu, ki ga okvirja. Leseni okvirji niso primerni za vse slike, zato je pomembno, da izberete pravega. Pravilno izbrani okvir bo sliko naredil še bolj mogočno in estetsko dovršeno, hkrati pa bo povečal izrazitost njene pripovedi. Naša kolekcija lesenih okvirjev vam ponuja pestro izbiro, zato smo prepričani, da boste našli pravega zase.

Medtem ko so leseni okvirji za slike prava izbira za večne klasike, pa bo aluminijasti okvir za sliko bolj navdušil ljubitelje sodobnega sloga. Prednosti, ki jih prinaša takšen okvir za sliko, so:

  • trpežnost in obstojnost materiala;
  • uporaba tankih okvirjev za slike velikih dimenzij;
  • različne oblike in barve;
  • široka ponudba različnih profilov; ter
  • hitra izdelava.

Leseni okvir za sliko

Okvir za sliko – ugodna cena okvirjanja slik

Verjetno vas zanima tudi cena okvirjev. Če nas boste poklicali, vam bomo po elektronski pošti posredovali naš cenik. Cene v njem so sicer zgolj informativne narave, saj je okvirjanje slik popolnoma prilagojeno vašim željam. Zato vam svetujemo, da nas kar obiščete na Dolenjski cesti 164, kjer smo vam dopoldne na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 13. ure, popoldne pa od ponedeljka do četrtka od 15. do 18. ure.

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.