Ovalni montažni bazeni
Bazeni

Ovalni montažni vrtni bazeni zelo priljubljeni, še zlasti zaradi ugodne cene

Ovalni montažni bazeni so po zaslugi ugodne cene ravno tako priljubljeni kot okrogli. Ovalni montažni bazeni omogočajo, da si ustvarimo lastno poletno kopališče na hiter in cenovno najugodnejši način. Za postavitev ni potrebna pridobitev gradbenega dovoljenja, velikost bazena pa je prilagodljiva. Ovalni montažni bazeni, katerih cene so v podjetju Ema d.o.o. zelo ugodne, so opremljeni s črpalko in filtrom ter omogočajo vgradnjo dodatne opreme, na primer luči, masaža in protitok.

Ovalni montažni vrtni bazeni so lahko prostostoječi ali vgradni, grajeni s prelivnim robom ali skimmerjem. V svetu in pri nas se v zadnjem času uveljavljajo kopalni ribniki, ki so kombinacija bazena in vodnega rastlinjaka. V zemljo izkopano jamo poljubne oblike prevlečemo s posebno bazensko PVC oblogo, dodatna oprema za vrtne bazene, kot so rastline, potočki, slap ali vodomet, pa bo poskrbela za naravni videz bazena.

Medtem ko lahko okrogli stojijo na utrjeni in vodoravni (betonirani, peščeni) površini samostojno, brez posebne opore, pa ovalni montažni vrtni bazeni zahtevajo dodatno oporno konstrukcijo. Delno ali v celoti morajo biti vgrajeni v tla, na pripravljeno vodoravno podlago.

Montažni bazeni in oprema, ko bo vaš dom spremenila v pravi kopalni raj

Ovalni montažni bazeniTudi vi razmišljate o tem, da bi si na vrtu postavili bazen? V podjetju Ema d.o.o. boste dobili vse potrebno za bazen na domačem vrtu. Z našo pomočjo bo vaš vrt v le petih dneh postal pravi kopalni raj. Od začetka do konca vam bomo pomagali pri svetovanju, načrtovanju in vgradnji bazena. Nudimo vam verjetno najbolj pestro ponudbo zunanjih in notranjih bazenov v Sloveniji. Poleg osnovne opreme je na voljo tudi pestra dodatna bazenska oprema, ki omogoča lažje vzdrževanje bazena, rekreacijo, sprostitev in zabavo.

Montažni vrtni bazeni, katerih cene so po zaslugi po zaslugi razvoja novih, cenejših tehnologij gradnje in postavitve bazena, zelo ugodne, so pri normalnih vremenskih pogojih primerni za uporabo od maja do septembra. Če vgradimo toplotne izmenjevalce in prekrijemo bazen s streho, pa lahko ta čas še podaljšamo.

Ovalni montažni vrtni bazeni EMA vam omogočajo umik od vsakdanjega hrupa in naglice. V intimnem rekreativnem in sprostitvenem kotičku boste lahko kadarkoli, sami ali v krogu svojih prijateljev, uživali in si nabrali energije. Zato nikar ne odlašajte in se še danes odločite za bazen na domačem vrtu. Montažni bazeni (cene oz. cenik najdete na naši spletni strani) so v našem podjetju resnično ugodni. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.