ograje za vrtove
Ograje

Ograje za vrtove, ki bodo vašemu vrtičku prinesle dodatno vrednost in varnost

Ograje za vrtove se dandanes ponašajo s svojo več funkcionalnostjo. Služijo namreč kot zaščita pred spuščenimi vaškimi psi, mačkami ali divjimi živalmi, ki bi lahko poškodovale vaš pridelek in obenem še vedno predstavljajo mejnik. Robert Frost je v pesnitvi Mending Wall dejal, da dobra pregrada ustvari dobrega soseda. Vsekakor vam bo vaša ograja za vrt olajšala mejno problematiko s sosednjim zemljiščem. Zgodovinsko gledano so se razvile z ravno z tem namenom, da so ločevala zemljišča med zemljiškimi gospodi ali pa so varovale živino.

Dandanes pa imajo lahko tudi samo preprosto dekorativno funkcijo. Za vsak tip grede je na voljo primeren tip pregrade. Pri podjetju Flexvar vam nudimo ugodne moderne alu ograje in dvoriščna vrata, ki bodo poskrbela za zares privlačen izgled vaše gredice ter dvorišča.

ograje za vrtove

 

Zunanje vrtne ograje lahko izdelamo po meri ali pa izberete standardne dimenzij

Zunanje vrtne ograje morate izbrati glede na vzrok, zakaj si jih sploh želite imeti. Obenem morate vedeti katera višina, material, postavitvene specifičnosti in oblika bi ustrezale vaši gredici. Pri izbiri vam tako lahko pomagajo slednje smernice:
1. Vzrok je lahko dekorativen, lahko pa izberete takšno pregrado, ki bo vašo gredico varovala pred otroci, hišnimi ljubljenčki ali divjimi živalmi, kot so srnjad, zajci, veverice. Najboljše za ta razlog so višje in žičnate pregrade, kot pa takšne z ornamenti.
2. Material je lahko zelo različen. Pogost je les, aluminij, PVC. V našem podjetju imamo na voljo predvsem moderen aluminij.
3. Višina je pomembna v primeru zaščite, če pa bo funkcija le dekorativna se lahko odločite za nižjo pregrado.
4. Stil lahko pri nas izbirate med vertikalnim ali horizontalnim. Vijaki in vari ne bodo vidni.
5. Namestitev je prav tako zelo pomembna. Odločite se lahko za začasne ograje za vrtove, ki jih je enostavno postaviti in premakniti ali pa za stalne oziroma fiksne, ki omogočajo tudi visoko stabilnost.

zunanje vrtne ograje

 

Kovinske vrtne ograje in aluminijaste ograje so naložba v prihodnost

Kovinske vrtne ograje, še posebej tiste iz aluminija so najbolj pogosta izbira naših strank. Ponašajo se z odlično stabilnostjo, saj so ob ustrezni namestitvi skoraj večne. Življenjska doba je namreč ob upoštevanju navodil proizvajalca več desetletna, seveda v kolikor ste pripravljeni kupiti zares kakovosten izdelek z garancijo. Prav tako so enostavne za čiščenje in ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, kot to potrebujejo lesene pregrade. Čiščenja se lahko lotite kar z vrtno cevjo. Odločite se lahko tudi za takšne, ki ne prepuščajo vpogleda v notranjost vašega atrija in vam tako prinašajo še dodatno mero zasebnosti.

Naše moderne ograje za vrtove imajo vse zgoraj omenjene lastnosti, poleg njih pa imajo še dodano funkcijo avtomatskega in daljinskega upravljanja, kar vam bo izredno olajšalo samo uporabo. Z njimi lahko namreč upravljate kar ob dovozu na prag dvorišča in sicer iz samega vozila. Obenem so tudi izredno varne in bodo vašo posest elegantno razmejile od sosedovega ter otežile dostop vsiljivcem.

Pri izbiri vam bomo seveda pomagali. Nudimo vam brezplačni posvet in ogled naših produktov ter vam nato svetujemo glede na želje, ki jih imate, do končne optimalne izbire. Za še bolj trdno odločitev, vam lahko izdelamo 3d vizualiziran izgled vaše bodoče zunanje vrtne ograje. Naši svetovalci se tudi dobro spoznajo na občinsko zakonodajo glede samih pravil postavitve in tako ste lahko brez skrbi, da vam bi to predstavljalo dodatno težavo. Pokličite nas še danes na telefonsko številko 041 714 815 ali pa nam podatke pustite v kontaktnem obrazcu na naši spletni strani. Priložili smo tudi navodila za izpolnitev ponudbe povpraševanja. Na podlagi te vam bomo pripravili odlično ponudbo z predvidenim predračunom. Na naši spletni strani pa si lahko ogledate tudi primere že postavljenih produktov.

kovinske vrtne ograje