Kopalniška oprema

Moderno kopalniško pohištvo udobno, funkcionalno in oblikovno dovršeno

Kopalnice postajajo vse bolj pomemben element doma, kar se kaže v tem, da postajajo vse večje, oprema in pohištvo pa udobnejša in bolj funkcionalna. Prostor tako ponuja različne možnosti kombiniranja elementov, materiala in najnovejših tehnologij. Kopalniško pohištvo moderne kopalnice je funkcionalno in oblikovno dovršeno, poudarek pa je na preprostih in čistih linijah. Omarice za kopalnico navdušujejo v belih in drznih barvah visokega sijaja, moderno pa je videti kopalniško pohištvo tudi v različnih lesnih odtenkih, kot so breza, oreh, bukev ali wenge. Zaradi vlage v kopalnici mora biti moderno kopalniško pohištvo Moderno kopalnisko pohištvotrpežno, izdelano iz MDF materiala, ki je prevlečen z vodoodporno prevleko.

Odločite se lahko za nakup kopalniškega pohištva v sestavu ali v bloku, kjer je postavitev navadno že vnaprej predvidena. Lahko pa kupujete različne elemente iz kopalniških programov in jih med seboj po želji kombinirate. Opremljanje moderne kopalnice je ob izjemno zanimivem izboru tehnološko dovršenih izdelkov lahko tudi nadvse prijeten izziv. Izziv, ki vam ga pomagamo premagati v Salonu keramike Kersan, kjer vam je na voljo vse za kopalnico vaših sanj.

Omarice za kopalnico poskrbijo za urejenost

Da kopalnica ne bo videti neurejena, je najbolje večino stvari pospraviti v omarice in predalnike, ki imajo v notranjosti manjše predelne prostore, da se drobnarije v njih ne izgubijo. Potrebščine najdejo svoj prostor tudi na poličkah, vzidanih v stensko nišo ali v številnih kopalniških dodatkih, kot so zaboji, držala in košare.

Omarice za kopalnico so lahko v obliki vgradnega ali samostoječega pohištva, lahko pa so tudi del pulta z umivalnikom. V dizajnu prevladujejo geometrijske in minimalistične linije, ki prinašajo v kopalnico jasnost in preprostost. Medtem ko je postavitev kopalniškega bloka dorečena, pa vam nakup ene ali več posamičnih elementov omogoča več svobode pri opremljanju. Pri tem moramo biti pozorni predvsem na dimenzije posameznih elementov, saj se morajo prilagoditi postavitvi drugih elementov v kopalnici.

Pri opremljanju moderne kopalnice pa vam bo v veliko pomoč sestavljivo moderno kopalniško pohištvo podjetja Kersan. Omarice za kopalnico boste tako lahko poljubno sestavljali med seboj in s tem ustvarili kompozicijo, ki ustreza velikosti in najboljši funkcionalnosti vaše kopalnice. Za popoln izkoristek prostora pa se lahko odločite za izdelavo kopalniškega pohištva po meri.

Salon keramike Kersan – vse za opremljanje moderne kopalnice na enem mestu. Obiščite nas in si oglejte moderno kopalniško pohištvo številnih proizvajalcev. Vabljeni!