Dimniki

Dimniki Schiedel predstavljajo odlično rešitev za sanacijo in novogradnje

Sodobne kurilne naprave imajo vse boljši izkoristek in posledično nizke temperature dimnih plinov. To pogosto privede do močnega kondenziranja dimne tuljave. Rešitev predstavljajo dimniki Schiedel iz nerjaveče pločevine, ki se hitro ogrejejo in hitro ohladijo ter so povsem neprepustni in odporni na kondenz. Tuljava je plinotesna, ima majhno težo, ustrezno velik in idealno okrogel presek ter gladko neporozno površino. Njihova montaža je enostavna, ob pravilnem vzdrževanju pa lahko svojo nalogo opravljajo še vrsto let.

Podjetje Schiedel ponuja široko paleto kovinskih dimnikov iz nerjaveče pločevine: enostenski so namenjeni sanaciji, dvostenski troslojni ter gibljivi oz. fleksibilni pa so namenjeni novogradnjam.

Dimniki Schiedel – Prima Plus in ICS dimniški sistem

KakovosDimnik Schiedelt dimniških sistemov Schiedel smo prepoznali tudi v podjetju Dimniki Hočevar, zato smo postali pooblaščeni monterji za njihove dimniške sisteme. Še posebej priljubljeni so dimniki Schiedel za kamin, hkrati pa so se dimniki Schiedel skozi leta izkazali za odličen sanacijski program, kar dokazuje tudi univerzalni sanacijski sistem Schiedel Prima plus. Dimnik je neobčutljiv na vlago in odporen na visoke temperature.

Dimniki Schiedel ICS so uporabni in funkcionalni, v sebi pa združujejo čudovit dizajn in vrhunsko tehniko. Troslojni dimnik Schiedel ICS je samostojen objekt, ki je toplotno izoliran in se lahko montira tako znotraj kot zunaj objekta. Zaradi majhne teže elementov je montaža enostavna in hitra. Dimnik Schiedel lahko priključimo na kurišča na vse vrste goriv, takoj po montaži pa ga lahko začnemo uporabljati.

Naj dimniki Schiedel za kamin prinesejo toplino v vaš dom

V podjetju Dimniki Hočevar vam izdelamo dimnik Schiedel po vašem okusu in ga namestimo na želeno mesto v vašem domu. V naši ponudbi pa niso samo dimniki Schiedel za kamin, pač pa so vam na voljo tudi dimniki Schiedel za kaminsko peč in kaminsko peč na pelete. V ponudbi so tudi različni pripadajoči dodatki za dimnike, kot so na primer cevi in kapa za dimnik.

Si že dolgo želite imeti kamin? Ne čakajte več in nas obiščite. Z nami in dimniki Schiedel za kamin se bo vaša želja uresničila. Vabljeni!