montažna hiša
Nepremičnine

Moderne montažne hiše

Moderne montažne hiše Marles so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram. Izdelane so iz kakovostnih in naravnih gradbenih materialov, ki delujejo na človeka pozitivno in nudijo izredno zdravo ter prijetno klimo, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Izbrani gradbeni materiali pripomorejo tudi k energetski varčnosti, kar zagotavlja velik prihranek energije in nižje stroške udobnega bivanja. Gradnja montažne hiše Marles poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi in je zato neodvisna od vremena, zato zagotavlja možnost hitre vselitve.

Načrti za gradnjo moderne montažne hiše so lahko pripravljeni po vaših zamislih in željah, ali pa med že obstoječimi načrti za moderne hiše izberete tistega, ki vam bo najbolj ustrezal. Bistvena prednost, ki jo za moderne montažne hiše prinašajo tipski načrti, je racionalna zasnova, po kateri je optimalno izkoriščen prav vsak kvadratni meter stanovanjske površine. Cena tipskega načrta je odvisna od velikosti, razgibanosti in gradbene faze. A tako kot pri klasični gradnji so tudi pri gradnji moderne montažne hiše na voljo enostavni načrti po ugodni ceni, pa tudi bolj razkošni in ekskluzivni, za katere je treba odšteti nekoliko več.

Ponudniki montažnih hiš večinoma nudijo možnost postavitve hiše v osnovni izvedbi, do IV. gradbene faze in postavitev hiše na ključ. To pomeni, da je moderna, tradicionalna, unikatna ali ekskluzivna hiša že popolnoma dokončana in pripravljena na vselitev.

moderna montažna hiša

Inovativna, ekološka in ekonomična gradnja moderne lesene hiše

Široka paleta Marlesovih montažnih hiš vključuje tudi moderne lesene hiše, ki izpolnjujejo vse  zahteve po inovativni, ekološki in ekonomični gradnji. Les je odličen toplotni in zvočni izolator. Njegove gradbeno-fizikalne lastnosti so zagotovo na prvem mestu med prednostmi takšnih objektov, saj omogočajo znaten prihranek energije za ogrevanje prostorov. Prednost lesa pa je tudi v tem, da diha ter tako omogoča vpijanje in oddajanje vlage iz prostora.
Moderne montažne lesene hiše so požarno varne in imajo visoko stopnjo potresne varnosti. Teža moderne lesene hiše je namreč precej manjša od teže klasično zidane hiše, zato je tudi horizontalna potresna sila na objekt manjša. Lesena hiša se bolj elastično odzove na tresenje tal, kar preprečuje mehanske poškodbe lesa. V prid odločitvi za gradnjo moderne lesene hiše pa govori tudi dejstvo, da je ob rednem vzdrževanju njena minimalna življenjska doba več kot 100 let.

Med številnimi ponudniki montažnih hiš je Marles najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov, ki je že več kot 50 let sinonim za vrhunsko kakovost montažnih hiš. Prepričani smo, da boste med številnimi načrti za moderne montažne hiše Marles zagotovo našli pravega zase.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani: http://www.marles.com/

montažna hiša  lesena montažna hiša