Ideje za moderne kuhinje
Kuhinja

Moderne kuhinje

Moderne kuhinje odlikujejo eleganca, ravne in čiste linije ter žive barve

V primerjavi s klasičnimi kuhinjami so moderne kuhinje zasnovane tako, da združujejo estetiko in funkcionalnost. Vsi kuhinjski elementi in detajli so zasnovani tako, da so enostavni za uporabo in vzdrževanje. V kuhinji prevladujejo ravne in čiste linije, poleg bele barve pa v njej najdemo tudi žive in drzne barve, kot so rdeča, oranžna, modra in zelena; pogosto tudi v visokem sijaju. Materiali so kakovostni in vzdržljivi ter odporni na razne udarce in praske, poleg tega pa omogočajo enostavno čiščenje površin. Pogosto so to kovina, steklo ali eksotičen les.
Pomemben element moderne kuhinje predstavljajo luči. Poleg luči, ki so namenjene osvetlitvi delovnih površin, je v moderni kuhinji vse pogostejša uporaba LED luči. Moderne kuhinje dopolnjujejo tudi tehnološko in oblikovno dovršeni gospodinjski aparati, tako iz sveta zabavne elektronike kakor tudi iz sveta bele tehnike, ki so prilagojeni potrebam individualnih gospodinjstev. Multimedija je elegantno skrita oz. integrirana v kuhinjske elemente.

 

3d izris nepogrešljiv pri načrtovanju moderne kuhinje

Ideje za moderne kuhinje3d izris kuhinje je nepogrešljiv računalniški program, ki nam pomaga poenostaviti načrtovanje kuhinje po meri. Izris namreč nudi povsem enostaven način preizkušanja različnih kombinacij oblik, barve kuhinj, opreme, kuhinjskih elementov, pa tudi pohištva, kot so jedilne mize in stoli za kuhinjo. Izris vam bo pomagal načrtovati vašo kuhinjo do potankosti, saj boste lahko preverili še tako majhno podrobnost.

 

Ideje za izdelavo moderne kuhinje so na voljo povsod

Vaše želje in ideje za kuhinje so ravno tako pomembne kot sama izdelava. Ideje za izdelavo vaše kuhinje lahko najdete povsod – v revijah, na spletnih straneh, v oddajah na televiziji, prav pridejo tudi nasveti naših prijateljev in znancev. Ob vsem tem se bodo vaše želje in ideje za kuhinje bolje izoblikovale, kar pomeni, da bo 3d izris kuhinje še bolj enostaven. Obenem boste dobili tudi občutek, kakšne rešitve so na voljo. Ne glede na to, od kod boste dobili ideje za izdelavo kuhinje in kako neverjetne se zdijo na prvi pogled, pri nas jih bomo uresničili. Pri tem nam bodo v veliko pomoč naše bogate in dolgoletne izkušnje. Poleg tega poznamo praktične in estetske rešitve, na katere morda niti pomislili niste.

Zaupajte nam svoje ideje za izdelavo moderne kuhinje, mi pa bomo poskrbeli, da bodo te zaživele. 3d izris kuhinje bo poskrbel, da bodo vaše ideje za kuhinje najprej zaživele na papirju. Ko bo 3d izris potrjen, bomo pripravili še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Kuhinja bo nato šla v proizvodnjo in kmalu jo boste lahko občudovali pri vas doma.

Obiščite našo spletno stran. Vabljeni.