Ugodna prodaja kuhinj
Kuhinja

Kuhinje

Kuhinje – prodaja kuhinj Alples po ugodni ceni

Ugodna prodaja kuhinjRazmišljate o nakupu nove kuhinje? Prodaja kuhinj je danes že tako raznovrstna, da brez težav najdemo primerno za naš dom. Ker pa nakup kuhinje navadno predstavlja večjo časovno in finančno investicijo, je skrbna izbira ključnega pomena. V podjetju Alples se zavedamo, da je kuhinja dolgoročna investicija, zato naša prodaja kuhinj vključuje kuhinje, ki jih odlikujejo visoka kakovost, inovativnost in ustvarjalnost. Na voljo so štirje modeli – med njimi boste zagotovo našli pravo kuhinjo zase. Model NATURA se ponaša s čistimi linijami, mehkimi in zaokroženimi stranicami. Morda pa vas bo navdušila kuhinja URBANA s svojimi elegantnimi oblikami in čistimi linijami v dveh osnovnih barvah. Ljubitelji podeželskega sloga boste zagotovo izbrali kuhinjo LAGUNA, ki navdušuje s svojo drugačnostjo, obenem pa spominja na domačnost časov, ki so minili. Največje odlike kuhinje START pa so enostavnost, uporabnost ter sodobnost.
Ne glede na to za katero kuhinjo se boste odločili, prodaja kuhinj zajema širok izbor elementov, ki omogoča individualne rešitve za vsak prostor. Vsako kuhinjo boste lahko preuredili tako, da se boste v njej počutili prijetno in domače. Z dodatnimi elementi boste poskrbeli za ureditev in popestritev vaše kuhinje, pa tudi dnevne sobe, če želite, da bi kuhinja skupaj z dnevno sobo tvorila velik skupen prostor.

 

Prodaja kuhinj – kuhinja z dnevno sobo prispeva k večji funkcionalnosti

Danes prodaja kuhinj vse bolj vključuje tudi kuhinje, ki se preko jedilnice povezujejo z dnevno sobo. Kuhinja z dnevno sobo daje videz velikega in sodobnega stanovanja, obenem pa združitev obeh prostorov prispeva k večji funkcionalnosti. Kuhinja z dnevno sobo zahteva nov pristop opremljanja, saj je kuhinja z dnevno sobo stilno, barvno in materialno usklajena in kot taka vzpostavlja sproščeno druženje gostov in gostiteljev. Zato se številni proizvajalci kuhinj odločajo že kar za nekakšne podaljške v dnevno sobo, kjer se tako pohištvo za dnevne sobe kot jedilnica vizualno popolnoma skladajo s kuhinjskimi elementi.
Kuhinja z dnevno sobo mora biti funkcionalna in lepa, predvsem pa mora biti prostor, v katerem se počutimo sproščeno, prijetno in domače. Vse je na dosegu roke, hkrati pa vam kuhinja z dnevno sobo omogoča, da se lahko med pripravo jedi družite z ostalimi člani družine ali obiskovalci.

V naših salonih pa ne poteka samo prodaja kuhinj, temveč vam lahko ponudimo tudi pohištvo za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe, pa tudi pohištvo za predsobo. Skratka, pri nas boste dobili vse, kar potrebujete za kakovostno opremljenost vašega doma.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani!