Ideje za urejanje okolice doma
Urejanje okolice

Ideje za urejanje okolice

Ideje za urejanje okolice doma3 ideje za urejanje okolice doma

Za vas smo zbrali nekaj zanimivih idej za urejanje okolice vašega domovanja; uporabite lahko zgolj posamezno idejo in jo nadgradite z detajli po lastni izbiri, zelo posrečena pa je lahko tudi kombinacija vseh treh idej za urejanje okolice. Sprememba bo tako vsekakor opazna, vaši gostje navdušeni, predvsem pa bo tovrstna prenovo poskrbela za vaše zadovoljstvo.

 

1. Stebri

Ena od drznejših, a vse bolj priljubljenih idej za urejanje okolice so stebri, arhitekturni dosežek, ki izvira še iz antičnih časov, a mu je mogoče dodati moderen pridih. Še posebej v nočnem času se izkaže, kako izvirna ideja za urejanje okolice je to, saj bodo betonski stebri poljubnih oblik, ki jih lahko kombinirate tudi s svetilkami, pričarali pravljično vzdušje, kot nalašč tudi za preživljanje romantičnih trenutkov.

 

2. Fontane

Vrtne fontane z vodometi in izbranimi kipci so, podobno kot stebri, zanimiva popestritev z estetskega vidika, obenem pa ima ta ideja za urejanje okolice tudi povsem praktično vrednost – v vročih poletnih dneh vas bo možnost hitre osvežitve zagotovo razveselila.

 

3. Letne kuhinje

Med izjemno funkcionalne ideje za urejanje okolice pa zagotovo spadajo tudi letne kuhinje, ki omogočajo, da v poletnem času vso hrano pripravljate kar zunaj in s tem preprečite dvig temperature v stanovanju. Dodatna prednost te ideje za urejanje okolice pa je tudi to, da ponuja ogromno možnosti za prirejanje vrtnih zabav oziroma organiziranje prijetnih druženj. Letno kuhinjo je mogoče izdelati tudi po meri, po želji pa lahko vključujejo tudi vrtne kamine in podobno …