Kuhinja

Moderna kuhinja čistih in ravnih linij, drznih barv ter napredne tehnologije

Moderna kuhinjaV primerjavi s klasično je moderna kuhinja zasnovana bolj sodobno in se prilega le bolj modernim domovom. Odlikujejo jo ravne linije in gladke površine, med materiali pa navadno prevladujejo kovina, steklo in eksotični les. Poleg bele barve najdemo v njej tudi bolj drzne odtenke visokega sijaja. Zanjo je značilna tudi LED osvetlitev, ki je pogosto uporabljena tudi v dekorativne namene pod pulti ter znotraj vitrin in steklenih elementov. Moderno opremo dopolnjujejo sodobne elektronske naprave oz. napredni elektronika in bela tehnika, ki sta prilagojeni potrebam individualnega gospodinjstva. Z oblikami, barvami in detajli moderne kuhinje se lahko poigravamo, saj lahko moderna kuhinja vsebuje skoraj vse, kar nam srce poželi.

V trgovini Aniles d.o.o. vam nudimo moderne kuhinje po meri priznanih proizvajalcev, kot so Istradom, Forte in Alples, v različnih barvnih kombinacijah in postavitvah. Moderna kuhinja Istradom hrvaškega proizvajalca predstavlja enostaven in uporaben slog za vsak dom. Ugodna moderna kuhinja Dana je del pohištvenega programa Garant, pridih svežine pa ji dajejo enostavne linije in barve visokega sijaja. Moderna kuhinja Panles bo zadovoljila še tako zahteven okus, ne glede na to, ali gre za velike ali majhne kuhinjske prostore. Če vam moderne oblike in drzne barve niso preveč všeč, pa se lahko odločite za izdelavo kuhinje po meri v klasičnem stilu. Klasična kuhinja je namenjena vsem, ki prisegajo na domačnost, brezčasnost, eleganco in toplino.

Brezčasna in elegantna klasična kuhinja za večne klasike

Klasična kuhinjaKlasična kuhinja v primerjavi z moderno izžareva toplino in domačnost, zlasti kadar je toplih odtenkih. Brezčasno eleganco si je klasična kuhinja zaslužila na račun dveh najpogosteje izbranih materialov – lesa in kamna. Iz lesa je navadno izdelano pohištvo, kamen pa najdemo na kuhinjskem pultu, pa tudi na tleh in stenah v obliki talnih in stenskih oblog. Tisto, kar najbolj pritegne navdušence nad klasičnim slogom, pa so detajli: steklene vitrine, dekorativni zaključki, keramični pulti in lučke.

Za klasične kuhinje po meri se najpogosteje odločajo na podeželju, da se tako notranja kot zunanja podoba doma zlijeta z okolico. Seveda je lahko klasična kuhinja primerna tudi za stanovanja v mestu, vendar samo, če imamo na voljo dovolj prostora. Takšna kuhinja namreč potrebuje relativno veliko prostora. Če tega ni dovolj, bo prostor deloval utesnjeno, razkošno pohištvo pa ne bo prišlo do izraza, kot bi v večjem prostoru.

Obiščite Aniles d.o.o. in izberite svojo sanjsko kuhinjo. Vabljeni!