Ograje

Kovinske ograje

Kovinske ograje so primerne tako za zunanjo kot za notranjo uporabo in jih lahko najdemo na balkonih, dvoriščih ter zunanjih in notranjih stopniščih. V primerjavi z ostalimi ograjami (les, panel, mreža) so ograje iz kovine stabilnejše in močnejše, predvsem pa bolj prilagodljive. Kovina je namreč material, ki ga je mogoče rezati, stiskati, upogibati in vrezovati. Te tehnične lastnosti omogočajo izdelavo prilagojenih unikatnih izdelkov. Dodatna prednost kovinskih ograj je v tem, da so izredno enostavne za vzdrževanje. Po zaslugi antikorozijske zaščite z vročim cinkanjem pa je kovinska ograja odporna tudi proti vremenskim vplivom, rji in mehanski obrabi.

Inox ograje

V podjetju Hifa d.o.o. poleg jeklenih ograj, med katere sodijo tudi inox ograje, izdelujemo tudi kakovostne kovinske konstrukcije. Po naročilu izdelujemo kovinska ostrešja, ojačitve ostrešij pri prenovah, nadstreške, razne jeklene nosilce ter seveda zunanje in notranje kovinske ograje.

Kovinske konstrukcije – kakovostne in ugodne kovinske ograje po meri

Vse kovinske konstrukcije, tudi kovinske ograje, je mogoče naročiti v najrazličnejših oblikah, dimenzijah in barvah. Ograje iz kovine bodo s pomočjo posebnih premazov postale še bolj trpežne, njihovo vzdrževanje pa bo ostalo preprosto. Še bolj enostavno vzdrževanje pa zagotavljajo dekorativne in že barvane kovinske ograje, saj boste z njimi prihranili čas, ki bi ga sicer morali nameniti odstranjevanju rje in stare barve ter nanašanju nove.

Kovinske konstrukcije lahko tudi vroče pocinkamo in pobarvamo s poljubno barvo po RAL lestvici.

Seveda pa vam pri izbiri primernega izdelka z veseljem pomagamo ter vam svetujemo v skladu z vašimi željami in slogom hiše.

Kovinske konstrukcije predstavljajo poseben pečat elegance vaše hiše

Kovinske ograjeOgraje iz kovine so še posebej priljubljene kot dvoriščne in vrtne ograje – poleg varnosti vaši hiši dodajo tudi dekorativno noto. Kovinske ograje so v primerjavi z modernimi ograjami čistih in preprostih linij navadno bogato okrašene, predvsem pa predstavljajo arhitekturni element, ki omogoča, da si svoje dvorišče, vrt ali teraso ogradite na eleganten način.
Kot zunanje ograje za dvorišča in vrtove so priljubljene tudi nerjaveče inox ograje, ki po zaslugi svojih lastnosti kljubujejo vremenskim vplivom in so tako tudi več desetletij videti kot nove. Notranje inox ograje pa vašemu stopnišču dodajo poseben pridih elegance. Priljubljene so zlasti v kombinaciji z lesom.

 

Vabimo vas, da nas obiščete.