Varovanje objekta

Videokamere za varnost in nadzor

VideokamereTehnološki napredek je tudi videokamere in video nadzor objektov pripeljal izjemno daleč. Poleg tega je do velikih sprememb prišlo v izjemno kratkem času. Digitalna kamera, ki je bila še pred nekaj desetletji š skoraj znanstvena fantastika, vsaj kar se tiče domače rabe, je danes povsem običajen del nadzora nad objekti. Videokamere najdemo tako rekoč povsod. V podjetju Mobicom vam nudimo pester izbor različnih izdelkov, ki so namenjeni nadzoru in varovanju objektov, tako stanovanjskih kot poslovnih ali proizvodnih. Oglasite se pri nas in naši projektanti bodo oblikovali popoln sistem videonadzora, ki bo idealen za vaš objekt in vse njegove uporabnike.

Videokamere in video nadzor po meri

V podjetju Mobicom imamo na voljo različne videokamere, ki so prilagojene za različne potrebe. Izbirat elahko med različnimi oblikami (klasične, bullet, dome), tehnologijami oziroma načinom delovanja (analogne, IP megapixel, HDcctv, digitalna kamera), pa tudi glede na namestitev (zunanje, notranje) ali uporabnost (nočne, dnevne). Ker večina objektov potrebuje tudi nočni videonadzor, se odločijo za infrardečo kamero ali pa okoli objekta omogočijo dodatno osvetlitev. Izjemno učinkovita je dnevno-nočna kamera z infrardečimi reflektorji, ki je podnevi barvna, ponoči pa črno-bela. V vsakem primeru pa je pomembno predvsem to, da se s strokovnjakom posvetujete, kakšne videokamere bi bile v vašem primeru najbolj učinkovite.

Vrhunska digitalna kamera za popoln nadzor

Digitalna kameraMnoge od nezakonitega vstopa v stavbo resnično odvrne že napis, da je objekt pod video nadzorom, a kljub temu je treba poskrbeti za kakovostne videokamere, če do vstopa kljub temu pride. Vrhunec trenutno predstavljajo najbolj kakovostne digitalne videokamere, ki uporabniku nudijo izjemno kakovostno sliko. Z njimi lahko nadzorujemo trenutno dogajanje, obenem pa imamo na voljo posnetke, če je treba razjasniti kak neljub dogodek. Digitalne kamere imajo izjemno kakovostno sliko, na kateri brez težav prepoznamo tudi podrobnosti, te pa so včasih ravno najbolj bistvene. Zaščitite svoje premoženje s kakovostnim videonadzorom in alarmnim sistemom.