Kopalniška oprema

Kopalniško pohištvo po meri za popoln izkoristek kopalniškega prostora

Vse, ki opremljate novo ali prenavljate staro kopalnico, vabimo v razstavni salon podjetja Kersan, v katerem si boste lahko ogledali kakovostno in vrhunsko oblikovano kopalniško pohištvo in vse ostalo za kopalnico po vaši meri.

Moderne kopalnice

Pri opremljanju kopalnice se večkrat srečujemo z vprašanjem, kam pospraviti vse pripomočke, ki jih uporabljamo v kopalnici. Izvrstno rešitev predstavlja sestavljivo kopalniško pohištvo po meri, ki omogoča popoln izkoristek prostora, saj obsega elemente širin od 16 centimetrov in vse tja do 140 centimetrov. Kopalniške elemente lahko poljubno sestavljate med seboj in si tako ustvarite kompozicijo, ki ustreza velikosti in najboljši funkcionalnosti vaše kopalnice. Pri sestavljanju elementov vam bodo s svojimi številnimi zamislimi in rešitvami pomagali tudi naši svetovalci za kopalniško pohištvo po meri.

V podjetju Kersan d.o.o. vam namreč nudimo celostno in kakovostno storitev – svetovanje pri izbiri, načrtovanje vaše nove kopalnice, 3D izris, vse za kopalnico ter izvedbo vseh potrebnih del. Svetovali vam bomo, kakšno opremo uporabiti, da bo vaša nova kopalnica hkrati lepa in funkcionalna, pomagali vam bomo pri izbiri prave kombinacije keramičnih ploščic ter vam priporočili ustrezno kopalniško pohištvo in prave dodatke. Prepričani smo, da bomo skupaj našli najboljše rešitve in sestavili vašo sanjsko kopalnico, ki vam bo lepšala jutra.

Moderne kopalnice so prostor za razkošno sproščanje in uživanje

Kopalnice po meriZa moderne kopalnice je značilno, da so zasnovane funkcionalno in ergonomsko ter da so čistih in preprostih oblik. Poleg bele v njih prevladujejo tudi bolj drzne barve, kopalniško pohištvo pa je navadno visokega sijaja. Moderne kopalnice se prilagajajo sodobnim značilnostim bivanja in vam ponujajo različne možnosti kombiniranja elementov, materiala in najnovejših tehnologij. V trendu so školjke, kabine za prhanje in kadi, ki jih upravljamo z nešteto gumbi. Opremljanje moderne kopalnice je tako ob izjemno zanimivem izboru tehnološko dovršenih izdelkov lahko tudi svojevrsten, a nadvse prijeten izziv.

Odločite se za moderno kopalniško pohištvo po meri in uživajte v razkošnem sproščanju in občudovanju vaše nove moderne kopalnice. Salon Kersanvse za kopalnico na enem mestu.

Vabljeni!