mekol lepilo za les
Lepila

Mekol lepila

Mekol lepila za vse materiale

mekol lepilo za lesZ Mekol lepili lahko uspešno zalepite res vse vrste materialov. Če bi radi zalepili kos lesa, ki se je zlomil, vam nadvse priporočamo uporabo Mekol lepila za les, ki bo poskrbelo, da je vaš priljubljen lesni kos zopet cel. Seveda največkrat lepilo potrebujemo za lepljenje papirja, ob tem še posebej velikokrat to pride v poštev šolarjem – tudi pri tem so Mekol lepila kot nalašč za vas. Podobno za lepljenje kartona in tekstila obvezno uporabite  najboljše mekol lepilo. Cena Mekol lepila in količina v posamezni embalaži sta zabeleženi v naši spletni trgovini.  Skratka, kar vam lahko svetujemo je – za večino materialov obstaja rešitev – imenuje se Mekol lepilo. Sestava lepila ne vsebuje topil.

Mekol lepilo – cena in količina po želji

Mekol lepila so na voljo v različnih pakiranjih. Podrobno si vse lahko ogledat v naši spletni trgovini. Na voljo imamo dve različni pakiranji , in sicer pakiranje po 500 g lepila in pakiranje po 1 kg lepila. Vse je odvisno od vaših potreb in želja. Svojim strankam ponujamo tudi več vrst lepil – Mekol 1001, Mekol Special, Mekol D3 in Mekol Express. Lepilo Mekol D3 je disperzijsko lepilo za lesne elemente, ki so izpostavljeni visoki zračni vlažnosti ali kratkotrajnemu vplivu vode. Uporablja se za zunanjo in notranjo porabo.

Mekol lepilo – cena za vašo denarnico

Mekol lepilo 1001 je na voljo v kilogramskem pakiranju, če zares potrebujete večjo količino lepila za lepljenje različnih materialov. Seveda je na razpolago tudi polkilogramsko Mekol lepilo za les. Cena takega pakiranja je le med 3,10 in 3,50 eur. Če imamo vaše izbrano lepilo na zalogi, ga boste res že kmalu prejeli na dom. Otroci naj lepijo papir in karton, vi lepite les in tekstil – za vse je tu Mekol lepilo. Sestava lepila ni škodljiva, saj ne vsebuje topil. Oglejte si ponudbo, ki je predstavljena na naši spletni strani, ne bo vam žal; tudi lepilo Neostik.

Oglejte si tudi našo ponudbo elektromateriala, med drugim nudimo tudi varovalke, kable, doze in mnogo več.