Troslojni gotovi parket Karelia
Parket

Troslojni gotovi parket Karelia

Troslojni gotovi parket za bolj obremenjene površine

Medtem ko je dvoslojni gotovi parket primeren za manj obremenjene prostore, pa v bolj obremenjene polagamo debelejši, troslojni gotovi parket, npr. hrast. Kot pove že njegovo ime, je izdelan iz treh plasti: zgornji in spodnji sloj sta iz trdega lesa, na sredini pa je vezana plošča. Gornja plast je pomembna zaradi videza parketa, srednja in spodnja plast pa služita njegovi stabilnosti. Debelina zgornjega sloja omogoča ponovno brušenje in obnovo, pri čemer troslojni gotovi parket ne izgubi svoje lepote in trajnosti.
Prednost gotovega parketa je v tem, da je že vnaprej brušen in lakiran. S tem prihranimo čas, ki bi ga namenili brušenju in sušenju laka. Čas pa prihranimo tudi pri polaganju. Polaganje gotovega parketa je namreč zaradi polaganja na klik (utor se zaskoči v pero brez lepljenja) enostavno in hitro. Cena gotovega parketa je nižja tudi po zaslugi enostavnega polaganja. Še zlasti pa je cena za gotovi parket ugodna, kadar je akcija.
Zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti površinske obdelave so gotovi parketi tudi najbolj primerni za uporabo pri polaganju na tla s talnim gretjem.

Troslojni gotovi parket Karelia

 

Troslojni gotovi parket – hrast najpogostejša vrsta lesa za izdelavo parketa

Troslojni gotovi parket je izdelan iz različnih vrst lesa. Hrast, bukev in jesen so najbolj klasične, vse bolj priljubljene pa so tudi eksotične vrste, kot so teak (rdečkaste barve), bambus (rumene barve) in wenge (črne barve). Želite imeti obsojen, trden in lep gotovi parket? Potem bo hrast prava izbira za vas.
Hrastov parket je izjemno priljubljen, saj poleg privlačnega videza prinaša številne druge prednosti. Gre namreč za izredno trden les, ki je odporen na spremembo klimatskih pogojev v prostoru. Parket iz hrastovega lesa je vzdržljiv tudi na mestih, ki so izpostavljena velikim obremenitvam.

 

Troslojni gotovi parket Karelia – akcija prinaša še več prihranka

V salonu parketa Eko stil boste našli talne obloge različnih vrst in tehnologij. Med njimi je tudi gotovi parket finskega proizvajalca Karelia, ki nudi široko paleto gotovih parketov različnih vrst in dimenzij, ki jih lahko uporabimo za poslovne, šolske, gostinske, trgovske in športne objekte, hotele, vrtce, domove za starejše ter za stanovanja in hiše. Gotovi parketi Karelia predstavljajo praktično izbiro za vse, ki jim dolgotrajna obstojnost, prijeten občutek ob stiku z lesom in naravni materiali veliko pomenijo.

Vas zanima cena za Karelia troslojni gotovi parket hrast? Akcija gotovega parketa Karelia vam omogoča, da pridete do gotovega parketa vrhunske kakovosti po izjemno ugodni ceni. Ne odlašajte in nas čim prej obiščite. Vabljeni.