Vlaga

Ceresit

Ceresit v boj proti vlagi

Če želite neprijetni vlagi v svojem stanovanju reči stop za vedno, so izdelki Ceresitkot nalašč za vas. Nov odstranjevalec vlage Ceresit Stop vlaga AERO 360° z edinstvenim sistemom 360° kroženja zraka in ergonomsko obliko ultra vpojne tablete odstrani do 40 % več vlage in neprijetnih vonjav. Ceresit ponuja AERO 360° tehnologijo, ki temelji na izboljšanem stiku vpojne tablete z zrakom – k temu nedvomno pripomorejo ergonomska zasnova celotnega aparata, ergonomska zasnova prostora za vstavljanje tablete, ki omogoča 360° kroženje zraka ter posebna oblika vpojne tablete s kanali in luknjico v sredini. Ceresit Stop vlaga AERO 360° je primeren za prostore do 20 m2 (50 m3).

Ceresit Stop aero 360 EVJCeresit Stop z novo tehnologijo

Za veliko bolj učinkovito in večje odstranjevanje vlage vsekakor kupite izdelek Ceresit aero 360. Cena tega nepogrešljivega izdelka za stanovanje brez vsakršne vlage znaša 15,50 eur. Večkrat se poleg vlage pojavijo tudi neprijetne vonjave, ki se jih je težko znebiti. Pri Ceresitu so poskrbeli, da boste to storili z lahkoto z izdelkom Ceresit aero 360°. Cena je po našem mnenju za takšen izdelek več kot ugodna. Zaradi svojega sistema odstrani tudi vse vonjave, in to veliko bolj učinkovito kot kateri izmed primerljivih izdelkov. Tablete, ki jih vstavite v odstranjevalec, so zelo vpojne in delujejo več kot odlično.

Belinka barve – tudi del naše ponudbe.

Ceresit Stop omogoča prijetno bivanje

Naša spletna trgovina je za nakupovalce zelo prijetna. Na kupu imamo praktično razporejene vse potrebne informacije o posameznih artiklih, vedno nas lahko kontaktirate po telefonu, pomembno pa je tudi vaše mnenje, ki ga ob obisku spletne strani tudi izrazite. Ceresit Stop je zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov, saj zna biti odstranjevanje vlage kar velika nadloga. Idealna rešitev je torej kot na dlani – Ceresit poskrbi za vas. Vabljeni k obisku naše spletne strani.

Oglejte si tudi našo ponudbo klimatskih naprav, ki so pomemben dejavnik pri vzdrževanju vlažnosti v prostorih.