Balkonske in predokenske rolete
Rolete

Balkonske rolete

Balkonske rolete – zunanje senčilo, ki omogoča udobje in varnost vašega doma

Balkonske rolete so še vedno najbolj priljubljene izbira na zunanji strani balkonskih oken in vrat. Številni se odločajo med balkonskimi roletami in žaluzijami, a katere izbrati? Dovolite, da vam pomagamo v roletarstvu Medle. Oglejte si našo ponudbo senčil, preverite cene rolet in se prepričajte sami, da smo resnično strokovnjaki pri svojem delu.

 

 

Pri izbiri razmislite o vaših potrebah in prednostih posameznih senčil

Balkonske in predokenske rolete

Balkonske rolete zagotavljajo senco, za razliko do žaluzij omogočajo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa delujejo izolativno ter lahko občutno pripomorejo pri varčevanju z energijo. Zaščitijo vas pred neželenimi pogledi, nudijo pa tudi protivlomno zaščito. Zaščito pred vlomilci zelo učinkovito zagotavljajo predvsem električne balkonske rolete, ki z protivlomnimi vzmetmi onemogočajo nasilno dviganje rolete, s programsko uro pa lahko nastavite, kdaj naj se rolete dvignejo ali spuščajo ter date morebitnim opazovalcem občutek, da je nekdo doma. Še ena prednost balkonskih rolet pred žaluzijami je enostavno vzdrževanje, čiščenje praktično ni potrebno.

 

 

Cene rolet odvisna od nadstandardnih želja

Katera senčila boste izbrali je odvisno od vas, vaših potreb in estetskih želja. Pri tem vam z veseljem pomagamo in vam posredujemo naš katalog in informativne cene rolet. Pri nas najdete pvc rolete za okna in vrata, ki jih lahko naročite v poljubnih dimenzijah, na voljo pa vam je tudi bogata barvna lestvica, tako da so balkonske rolete izdelane po meri ter zadostijo vsem vašim standardom. Upravljate jih ročno s trakom ali navijalno palico, vse bolj ugodne cene pa dosegajo tudi električne rolete, ki jih lahko upravlja tudi programska ura. In čeprav rolete običajno montiramo ob vgradnji oken, je možna tudi montaža rolet na obstoječa okna, tako da lahko kadar koli poskrbite za varnost in udobje vašega doma. Cene rolet so odvisne od vaših želja in morebitne nadstandardne izdelave, vedno pa se potrudimo najti ugodno rešitev, s katero boste maksimalno zadovoljni.