Postelje

Masivne postelje

Masivne postelje so bile ob prihodu različnih drugih materialov v preteklosti nekoliko odrinjene in po njih ni bilo toliko povpraševanja, danes pa so spet izjemno priljubljene. Postelje iz masivnega lesa so namreč dokazale, da se po kakovosti prav noben drug material ne more kosati z njimi. Medtem ko večina postelj zdrži v najboljšem primeru kako desetletje in niti približno ne prenesejo, da bi jih ob prenašanju razstavili in zopet sestavili, se masivne postelje s takšnimi izzivi zlahka soočijo. Masivna postelja je trdna in vzdržljiva, zato boste na njej udobno in varno spali vrsto let. Če ji dodate še kakovostno vzmetnico oziroma ležišče, bo vas spanec trden in kakovosten.

Postelje iz masivnega lesa nudijo zdrav in kakovosten spanec

Da, upamo si trditi, da je lesen posteljni okvir (140×200 na primer) ali masivna postelja najboljša možna izbira. Masivne postelje so izdelane iz naravnega materiala. Ljudje se vedno pogosteje soočamo z različnimi zdravstvenimi težavami, ki so posledica našega nezdravega okolja, tudi doma. Škodljivim snovem smo lahko izpostavljeni celo medtem, ko spimo. Zato so masivne postelje tako priporočljive – les je povsem naraven, ne povzroča alergij ali kako drugače škoduje zdravju, zato so masivne lesene postelje s kakovostnim ležiščem iz naravnih materialov najboljše zdravilo za neprespane noči.

Lesene posteljeMasivne postelje

Masivne postelje za mahne in velike

Zavedamo se, da so vaše potrebe in okusi različni. Na razpolago imamo masivne postelje različnih oblik in velikosti, imamo pa tudi postelje iz masivnega lesa po naročilu. Masivne postelje so lahko obdelane z oljem ali lakom, da se boste v njej res dobo počutili, pa so na razpolago tudi v številnih barvnih različicah. Ve naše masivne lesene postelje so izdelane tako, da je njihova višina nastavljiva, kar pomeni, da si jo boste zlahka prilagodili, kot vam ustreza. V podjetju Slovenska postelja vam nudimo masivne postelje za dojenčke, otroke in odrasle ter celo zložljive negovalne postelje, ki olajšajo nego bolnika ali starostnika.