kovinski regali
Omare

Kovinski regali  so kakovostni, vzdržljivi in lični na pogled

Regali vam pomagajo organizirati dokumente v pisarni, arhivu, skladišču in celo doma. Namenjeni so za pregledno shranjevanje ne le dokumentov, temveč tudi drugih predmetov in so vam v pomoč pri ureditvi celotnega prostora. Regali so močni, prilagodljivi, stabilni in cenovno zelo ugodni. Ustrezna mesta za shranjevanje dokumentov boste z arhivskimi regali optimalno izkoristili, s svojo obliko in ličnostjo pa bodo lepo dopolnili vašo pisarno, arhiv ali skladišče. V ponudbi imamo vse vrste regalov, ki jih je mogoče uporabiti praktično povsod. Na voljo so vam sestavljivi kovinski regali, ki so primerni za delavnice ter razne industrijske dejavnosti in jih ni potrebno uporabljati le kot regale za pisarno. Odlikuje jih velika nosilnost polic, ki je odvisna od globine regalov in vaših potreb. Poleg standardne višine lahko izbirate tudi med višjimi kovinskimi regali, njihova prijazna oblika in enostaven dizajn pa bodo urejeno delovali v vsakem prostoru. Vsebujejo vmesna nadstropja, nosilce polic, lesene in plastične vložke ter predale. Stebri arhivskih regalov so med seboj prečno in diagonalno povezani, da je njihova nosilnost in stabilnost še večja. Standardne cinkane regale imamo na zalogi vedno in vam jih na vašo željo dostavimo v nekaj dneh. Debelino okvirjev skladiščnih in pisarniških regalov pa boste izbrali glede na nosilnost, ki jo potrebujete.

kovinski regali

Izbira kovinskih regalov je velika – na voljo tudi regali za večje obremenitve

S pomočjo regalov, je možno arhivirati dokumente ali pa shranjevati različne težje artikle. Na voljo so vam kovinski regali, ki omogočajo shranjevanje težjih in tudi daljših artiklov. Zaradi svoje konstrukcije in kakovosti imajo zelo širok nabor uporabe, saj prenesejo velike obremenitve različnih dimenzij. Montaža in demontaža arhivskih regalov je enostavna, poleg pa imate na izbiro veliko dodatne opreme kot so nosilci za gume, podesti ali police za oblačila. Odvisno za kaj jih boste potrebovali. Regale je vedno mogoče prilagoditi glede na način uporabe, da bodo kar najbolje služili svojemu namenu in vam. S pomočjo kovinskih regalov boste dosegli največjo stopnjo urejenosti doma in v pisarni, ali pa v industrijskem podjetju in arhivu. Zaradi svoje velike nosilnosti jih ljudje radi postavijo v večje hale, saj so zelo primerni za shranjevanje orodja oz. raznih delovnih pripomočkov. Kovinski regali, ne glede ali so to arhivski regali ali pisarniški, so primerni za shranjevanje in skladiščenje vseh artiklov, saj vam na trgu ponujamo toliko različic, da boste zagotovo našli pravšnje zase. Na voljo so vam popolnoma običajni, klasični regali, ali pa se odločite za prevozne regale za pisarno. Vsi bodo za vas pomenili organizirano shranjevanje in skladiščenje ter prihranek pri prostoru.

Kovinske palete

Izbirati je mogoče tudi med barvanimi regali za pisarno

Ne glede na to ali je skladišče ali pisarna mora biti prostor pregledno urejen, saj le tako delo nemoteno poteka. Arhivski regali so kovinski, njihovi sestavni deli pa so lahko tudi obarvani in s tem še bolj prijetni za oko. Njihovo področje uporabnosti je skoraj neomejeno in obarvani pisarniški regali so nenadomestljivi za pisarne in arhive. Materiali iz katerih so izdelani regali za pisarne so visoko kakovostni, police so močne – izdelane iz jekla, možno pa jih je še dodatno ojačiti. Njihove stranice so načeloma odprte, na vašo željo pa jih tudi zapremo. Po potrebi lahko zapremo tudi zadnjo steno ali hrbet regalov. Zaradi boljše nosilnosti in večje trdnosti je kovinske regale priporočljivo povezovati med seboj, ali pa jih pritrditi v steno. Da bodo kar najbolje izkoriščeni, je potrebno dobro premisliti kakšne regale potrebujete in kam jih boste postavili. Funkcionalno kolikor se le da, morajo služili vam in vsem ostalim, ki jih bodo uporabljali. Preglednost je zelo pomembna in s pomočjo arhivskih regalov vam bo uspelo imeti artikle ali dokumente povsem pod nadzorom.

Na izbiro so fiksni ali premični pisarniški regali

V našem podjetju se že dolga leta ukvarjamo s kovinsko poslovno opremo, zato naše proizvode uporabljajo praktično povsod. Regale iz naše proizvodnje boste našli v pisarnah, bankah, trgovinah, skladiščih, muzejih, šolah, arhivih, knjižnicah, raznih finančnih ustanovah, skratka povsod kjer želijo zavarovati in arhivirati ter vsakodnevno shranjevati dokumente. Poleg pisarniških regalov vam ponujamo tudi kovinske predalnike in omare, trezorje, varnostne omare in drugo. Ves čas se trudimo naše proizvode izboljšati, da bi vam le ti delo maksimalno olajšali. Premične pisarniške regale lahko izbirate med regali na električni ali ročni pogon. Tudi premični regali za pisarno so narejeni za večje obremenitve, njihova velika prednost pa je, da je izkoriščenost prostora zaradi mobilnosti povečana kar za 80%. Na voljo so vam tudi paletni regali, kateri so namenjeni za skladiščenje s pomočjo viličarjev. Ti regali so močnejši, trpežni in zelo odporni, saj morajo nositi veliko težo in prenesti na stotine nakladanj in razkladanj. Narejeni so tako, da jih je mogoče poljubno sestaviti, vsebujejo pa pomembno dodatno opremo kot so zaščita pred udarci, nosilci za palete, razdelilci ipd. Če ste se odločili organizirati vaš dom ali delovni prostor, se oglasite pri nas ali pa nas poiščite na spletu in zagotovo boste našli prave kovinske regale za vaše potrebe.