keramične ploščice
Keramične ploščice

Keramične ploščice izbranih modelov in dimenzij povečajo prostor

V našem podjetju se že dolga leta ukvarjamo s prodajo keramičnih ploščic vseh vrst in modelov ter z vrhunsko kopalniško opremo. Pri nas boste na enem mestu, za celoten dom lahko našli visoko kvalitetne keramične ploščice. Akcija, ki poteka v našem prodajnem salonu se izvaja ves čas in ne pomeni, da je proizvod slabše kakovosti. Keramične ploščice – outlet so cenejše, ker se modeli zelo hitro spreminjajo. Naš interes je, da imamo na izbiro nove in malo starejše artikle prav zaradi ugodnih cen in akcij keramičnih ploščic. Kupci iz naše prodajalne odhajajo zadovoljni, saj so z našo pomočjo izpolnili svoje želje po prijetnih in funkcionalnih prostorih. Pri nas vam nudimo keramične ploščice vrhunskih proizvajalcev za ves dom. V naši ponudbi boste našli keramične ploščice, opremo in pohištvo za kopalnico, mozaik ploščice, sanitarne armature in vse ostale dodatke. Na izbiro imate tudi zunanje keramične ploščice s katerimi boste obložili stene, fasade, tla in celo bazene. V zadnjem času se ljudje zelo zanimajo za keramične ploščice imitacije lesa. Cena teh, je še posebej mikavna saj so te na tržišču mnogokrat nerealne in zelo visoke. Pri opremljanju kopalnice ali drugih prostorov, si pomagamo s 3D izrisi ne samo pri opremi in pohištvu, temveč tudi ko izbirate keramične ploščice. Dimenzije, ki so vam na voljo vas bodo prav tako razveselile kot barve, saj vam jih ponujamo v vseh možnih odtenkih in kombinacijah.

keramične ploščice

Keramične ploščice – akcija vas bo pritegnila k izbiri in nakupu

Na izbiro imamo veliko keramičnih ploščic – outlet, ki bodo v vašem stanovanju ustvarile prijeten ambient in pripomogle k vrhunski kakovosti bivanja. V današnjem času se v vedno več gospodinjstvih odločajo za obloge iz keramičnih ploščic, saj je vzdrževanje in čiščenje enostavno in hitro. Njihov dizajn je čudovit ter raznolik, njihova odpornost pa je najboljša izmed vseh talnih in stenskih oblog. Odlikuje jih dolga življenjska doba in odlična toplotna prevodnost. Če ste ljubitelji udobja in imate radi estetiko, so za vas kot nalašč keramične ploščice v imitaciji lesa s ceno, ki je konkurenčna. Izjemni dizajn vas bo očaral in v trenutku prepričal v nakup. Prvi vtis obiskovalca, ko vstopi v prostor je, če želite ali ne, pomemben in se zapiše v spomin. Odraža vaš karakter in željo po urejenosti, saj je dom slika vašega obraza s katerim se predstavljate. S pomočjo naših keramičnih ploščic, boste v vsaki situaciji in v vsakem prostoru naredili nepozaben vtis na ljudi, saj je poleg njihove kvalitete tudi stil nepozaben. Akcija keramičnih ploščic, ki vam jih ponujamo v vseh obdobjih, zajema različne modele in dimenzije keramičnih ploščic. Lahko si ogledate stensko keramiko za kuhinje, kopalnice, talne ploščice za dnevne prostore, garaže, terase, balkone… Zelo zanimiva pa je cena keramičnih ploščic v imitaciji lesa, ki so trenutno največji prodajni hit.

keramične ploščice akcija

Zanimiva ponudba outlet keramičnih ploščic – dimenzije vseh vrst

Temelj vsakega prostora so tla, ne glede na to kakšna je njihova obloga. Če ste se naveličali vaše stare talne obloge je čas, da zgradite podobo vaših prostorov s pomočjo naših keramičnih ploščic. Akcija naše keramike in kopalniške opreme, vas zagotovo ne bo pustila brezbrižnih, saj vam ponujamo vrhunsko kvaliteto po ugodnih cenah. Barve naših outlet keramičnih ploščic, kakor tudi ploščic iz redne prodaje so lahko nežne, pastelne in umirjene, na izbiro pa so vam živahni in včasih celo malo divji odtenki, po katerih ljudje vedno bolj posegajo. Še vedno aktualna bela barva za keramične ploščice je namenjena za ljudi, ki bodo barve kopalnici ali kakšnemu drugemu prostoru navdihnili z dodatki, kar je lepa in vedno moderna izbira. Zelo pomembno vlogo pri izgledu prostora, v kombinaciji s čudovitimi keramičnimi ploščicami pa igra osvetlitev prostorov, ki bo vse lepo še poudarila.